Peignoir pentru mireasă

Mireasa totul trebuie să fie perfectă: rochie și pantofi și voal, și bijuterii, și penuar. În ceea ce privește ultimul articol de îmbrăcăminte, se vede doar o singură persoană importantă - soțul nou-născut, motiv pentru care nu este mai puțin responsabil pentru alegerea capot pentru mireasa ar trebui să abordeze decât alte lucruri obligatorii.

Care sunt modelele populare de neglige pentru mireasa?

Despre cât de mult astăzi această versiune intimă și elegantă a lenjeriei de corp, nu puteți vorbi. Și, frumoasa negligee poate consta din combinații, seturi și modele complet diferite:

  • o cămașă scurtă de femeie cu o rochie ușoară sau fără rochie;
  • bustier - care, întâmplător, poate fi purtat sub o rochie de mireasă;
  • combinație;
  • un set de lenjerie de corp - un sutien și chiloți.

În ceea ce privește materialul, atunci, desigur, o opțiune de câștig-câștig aici va fi de mătase. O fată care alege o neglijă de mătase poate fi sigură de irezistibilitatea ei. Textura curgând arată și evidențiază frumusețea figurii feminine.

Nunta neglijentă pentru mireasă

Un astfel de model ca lenjeria negligee va arăta rafinat și elegant cu ciorapi subțiri, iar prezența șireturilor dă imaginii o atracție și mai mare.

În cazul în care mătase, cu toate acestea, și satin - aceasta este principala țesătură a dulapului intim de femei, dar culoarea principală a nopții de nuntă, desigur, este alb. Este posibil, bineînțeles, și smântână, roșu agresiv, și negru clasic, dar în mod tradițional, mireasa alege neglijentul alb, care, ca atare, continuă linia principală a rochiei de mireasă a zilei.

În general, putem spune că culoarea, tesatura si stil - o decizie voluntară a oricărei fete, dar mai mult va fi pe intim tinuta dantelă rafinat, combinații complexe, cu atât mai eficient va fi imaginea. Prin urmare, nu este atât de important, fie că este vorba de noapte neglijeu erotic într-o mantie de mătase scurtă sau neglijeu în alb, cu o mulțime de elemente decorative, mai important, în ziua de azi, el a fost într-un elegant special și în care nu orice caz, o zi cu zi.

Peignoir pentru mireasa 1 Peignoir pentru mireasa 2 Peignoir pentru mireasa 3
Peignoir pentru mireasa 4 Peignoir pentru mireasa 5 Peignoir pentru mireasă 6
Peignoir pentru mireasă 7 Peignoir pentru mireasa 8 Peignoir pentru mireasă 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

77 − = 67