Photoshoot în câmpul de grâu

Câmpurile nesfârșite ale grâului spicat, care nu sunt încă pregătite pentru recoltare, sunt fundalul care poate acționa ca un accent luminos pe imagini, fără a eclipsa însăși modelul. Fotografii experimentați au fost de mult timp conștienți de acest lucru, așa că este adesea sugerat că fetele organizează o sesiune foto în domeniul grâului. Albastru întindere a orizontului, tulpini verzi sau galbene de grâu intercalate cu ierburi și flori sălbatice colorate - o ședință foto în diferite domenii de o atmosferă specială, care nu va fi capabil de a recrea condițiile în chiar studio cele mai moderne. În plus, costurile materiale sunt practic eliminate. Singurul dezavantaj este drumul către cel mai apropiat câmp, dar acest lucru poate fi transformat și într-o demnitate dacă fotografiați peisajele peisajelor în timpul călătoriei.

Idei pentru o fotografie

Nu este necesar să vă pregătiți temeinic pentru o fotografie într-un câmp de grâu. Rochii fantezie și machiaj elegant cu frumusețea naturii nu se armonizează. Ușor de machiaj în timpul zilei și o rochie simplă pentru fotografierea de vară în teren sunt cele mai potrivite.

Photoshoot în câmpul de grâu 1 Photoshoot în câmpul de grâu 2 Photoshoot în câmpul de grâu 3

O varietate de poziții pentru o fotografie în domeniul fanteziei și modelului unui fotograf nu se limitează. Dacă doriți să realizați un portret, modelul din cadru trebuie așezat astfel încât fața să se afle în prima sau ultima treime a cadrului. Capul trebuie să fie ușor coborât și înclinat lateral. Luând o pătură cu tine, poți experimenta cu culcare. Lăsați modelul să se întindă pe spate, iar privirea va zbura spre cer. Dacă vă aflați pe stomac, odihnindu-vă corpul corpului pe coate și traversând picioarele ridicate, imaginea se va dovedi a fi blândă, romantică. Apropo, acest efect va crește dacă veți pune pe cap o cunună de iarbă de câmp.

O fotografie cu o atingere de mister va fi obținută dacă sesiunea de fotografiere este planificată la apus sau la apus, când lumina este împrăștiată și moale. Nu mai puțin cadre fermecătoare oferă vreme norosă, așa că nu fi descurajat dacă cerul în timpul împușcării a fost întunecat. În această vreme, merită experimentat cu țesături translucide, care curg din loviturile brizei.

Fotografiile frumoase pot fi obținute dacă fotograful urmărește modelul, plimbându-se prin câmp. Atingeți până la spikelets, bucurați-vă de aroma de flori, încercați flori de iarbă pentru a gusta, iar fotograful încredințați vânătoarea de unghiuri de succes. Sesiunea de fotografiere ținută în câmpul galben vă va oferi cu siguranță imagini frumoase. Și nu uitați să luați împreună cu dvs. apă potabilă și câteva sandvișuri, deoarece mirosul ierburilor și florilor sălbatice vă face să uitați de timp și să promovați un apetit bun!

Photosession în domeniul grâului 4 Photosession în domeniul grâului 5 Photoshoot în câmpul de grâu 6
Photosession în câmpul de grâu 7 Photoshoot în câmpul de grâu 8 Photosession în câmpul de grâu 9
Photoshoot în câmpul de grâu 10 Photoshoot în câmpul de grâu 11 Photosession în domeniul grâului 12

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 44 = 54