trageți fotografii în primăvară

Întâlnirea de primăvară în pădure este o modalitate excelentă de a vă apropia de natură și de a vă arăta creativitatea. Pădurile peisajelor aduc fotografiilor un anumit farmec, romantism și mister. În plus, este în pădure poate fi mai „natural“ sedinta foto cu un minim de machiaj care arata natural si placut si interesant pentru a realiza imagini, de exemplu, zane pădure, zână sau printesa. În general, interesant sedinta foto în pădure obținute în orice moment al anului: iarna - este un basm, de vară - o revoltă de viață, toamna - culorile strălucitoare de foc, bine, imagini de primăvară a obținut un incredibil de romantic și ofertă. Să ne uităm la unele aspecte ale fotografiilor frumoase din pădure pentru a le lua note.

Idei pentru o fotografie în pădure

Poveste de basm în pădure. Fiecare fată visează să se prăbușească într-un basm și o sesiune fotografică tematică poate ajuta în acest sens. Încercați pe imaginea de zane, nimfe, prințesă, vrăjitoare (rău sau bun), sirenă, driadă, elf ... Cel mai important lucru în elaborarea imaginii - pentru a ridica un costum frumos și competent. Deoarece pădurea are încă o culoare verde, puteți alege tinuta în culori mai luminoase, deci nu se va îmbina cu schema globală de culoare din fotografie, ci, dimpotrivă, o va completa. În plus, este posibil să se pregătească și recuzită corespunzătoare - o coroană, baghetă magică, un cazan de fierbere potiune, sicriu malachitul ... Sedinta foto în stil basm puteți limita imaginația exclusiv proprii.

Photoshoot în pădure într-o rochie. În mod surprinzător, pentru un photoset în pădure, rochia de seară este perfectă. Se pare că pădurea și rochia elegantă sunt lucruri complet incompatibile, dar în realitate totul este exact opusul. Ei spun că extremele se atrag, se întâmplă aici - rochia a pornit pădurea, arătând tot lui sălbăticia, naturalețe, naturalețea și pădurea, la rândul său seturi de pe rochie, chiar mai mult subliniind frumusețea culorii sale bogate, saturate și strălucire. Pentru o astfel de sesiune de fotografie, puteți face un machiaj mai expresiv. De exemplu, machiajul preferat al fetelor în stilul ochilor fumatori, care va accentua ochii, este perfect. În același timp, accentul pe buze va arăta bine - rujul strălucitor va arăta bine pe fotografie. Dar aici este o tunsoare prea multă atenție nu este necesară - în mod ideal arata parul în vrac sau un pachet obișnuit.

Fotografie romantică în pădure. Dacă vă place mai mult simplitatea, atunci puteți face o fotografie mai aproape de natură, de naturalitate. face cel puțin haine în culori vii - ideale pentru o rochie alba simpla si fara complicatii par de lungime medie, de exemplu, păr în vrac sau codite. O astfel de imagine pentru o fotografie în pădure se va potrivi absolut oricarei fete. În fotografii, accentul va fi mai mult pe imagine decât pe natura și unitatea persoanei cu ea, care arată foarte fascinantă. Un astfel de plan de fotografiere pentru o fată din pădure poate fi numit cel mai simplu și nu este costisitor în ceea ce privește costumele și recuzita.

Photoshoot de un cuplu în pădure. Din primăvară este timpul pentru dragoste și dragoste, o fotografie în pădure în primăvară poate fi aranjată pentru un cuplu îndrăgostit. Imaginea pentru această fotografiere este deseori aleasă cea mai simplă - un bărbat într-un costum și o fată în rochie, dar poți arăta mai multă originalitate. De exemplu, este interesant să te uiți la fotografiile pe care modele sunt îmbrăcate ca hippies. Această imagine este originală și, pe lângă aceasta, este perfect combinată cu natura, care este importantă. Este, de asemenea, fascinant să creați și povesti întregi în fotografii. Aceasta poate fi povestea unui tânăr saxofonist și a unui student tânăr sau a unei adolescente iubitoare care fuge de acasă și așa mai departe. Aici totul este limitat doar de imaginația ta.

fotografiere în primăvara anului 1 tragere de fotografii în primăvara primăverii 2 filmare în primăvara primăverii 3
fotografiere în primăvara primăverii 4 tragere de fotografii în primăvară 5 fotografiere în arcul de primăvară 6
fotografii în pădure în primăvară 7 fotografii în pădure în primăvara anului 8 fotografii în pădure în primăvara anului 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

11 + = 13