Photoshoot în stilul de pin up

Fetița este o temptură naivă. Frumos, jucăuș, flirt și puțin ciudat - aceasta este imaginea ei. Stilul pin-up a apărut pentru o lungă perioadă de timp, însă, până în prezent, sesiunile de fotografie de acest gen sunt populare și nu numai în studiouri. Vom vorbi despre cum să ne pregătim pentru fotografiere și ce să căutăm astăzi.

Creați o imagine

Pentru a fotografia un studio în stilul de a activa (pin up) sau de a trage acasă, trebuie să creați imaginea corectă:

  1. Îmbrăcăminte. Alegeți rochii de zbor ușor cu o fustă-soare. Rochii sau mâneci - felinare - preferați ceea ce vă convine cel mai bine. De asemenea, puteți combina fuste diferite cu bluze scurte, bluze și tricouri. Fuste mini cu dantelă, pantaloni scurți cu o cămașă legată pe burtă. Pentru o fotografie mai pictantă, puteți purta o rochie scurtă sau o neglijă translucidă. Lingerie frumoasă din dantelă, ciorapi și patch-uri - toate acestea sunt atributele necesare pentru crearea imaginii fetei în sus. Fără stil sportiv. Toate hainele trebuie să fie feminine. Ei bine, dacă găsiți rochii în stilul anilor '80, anii '90. Amintiți-vă, fetița nu este vulgară și nu expune toate "deliciile" pentru spectacol. El oferă doar o sugestie subtilă, iar restul se apropie deja.
  2. Machiaj și coafura. Multe imagini trase de mână ale fetelor de tip pin-up se aseamănă cu simbolul sex al vremii, Merlin Monroe. Mâinile exacte pe ochi ridicau jucăuș în colțul exterior al ochiului. Scarlet sau coral buze, o blush usoara - utilizați această tehnică în machiaj. În ceea ce privește părul, ele sunt mereu perfect așezate. Bucle, bucle, "role" de păr, precum și bastoane magnifice. În plus, aveți posibilitatea să utilizați jante, arcuri, flori decorative, panglici, sau tuck păr într-o batistă.
  3. Silhouette. Pentru o fotografie de fotografiere în stilul de pin-up, este important să aveți o talie subțire, sânii luxurianți și coapse. Poți folosi corsete, lenjerie de corp pentru femei. Ridicați vizual și măriți sânul, veți ajuta spălarea rufelor. În cazuri extreme, fotograful are întotdeauna un asistent fiabil - Photoshop. Doar nu vă "remodelați" puternic. În caz contrar, care este scopul tuturor filmărilor?
  4. Rechizitele. Pentru fotografiere, puteți folosi coșuri de răchită cu fructe, umbrele, valize și pungi grele. Chiar și o masă de călcat și fier în mâinile frumuseții sexy vor arăta spectaculoase și tentante.

Amintiți-vă că o fată în stilul de pin-up este întruchiparea unei vacanțe, ușurință și ispită. Spontaneitatea ei copilărească, invitând stînga și feminitatea senzuală, sunt trasate în fiecare mișcare, postură, aspect și zâmbet.

Photoshoot în stilul de pin up Photoshoot în stilul de pin up Photoshoot în stilul de pin up
Photoshoot în stilul de pin up Photoshoot în stilul de pin up Photoshoot în stilul de pin up

Conectați-vă la rol

Câteva sfaturi despre cum să introduceți rapid rolul:

  • relaxați-vă. După ce imaginea dvs. este pregătită pentru obiectivul camerei, merită să vă pregătiți emoțional. Lasati-va de toate afacerile, problemele si griji. Respirați pe deplin și prindeți un val de pozitiv. Nu fi timid de fotograf, dă-te la proces și distrează-te;
  • ademeni. Flirtatiozitatea si sexualitatea. Simțiți jocul și încercați să vă imaginați o fată zâmbitoare naivivă, conducând-o nebună cu frumusețea ei;
  • Intrigant. Nu deschideți obiectivului camerei ce ar trebui ascuns. Privind afară din sub ciorapi fusta arata mult mai spectaculoase, mai degrabă decât complet dezlipite părți ale corpului;
  • fi deschis. Un aspect clar de încredere, un zâmbet sincer și autentic, poziții confortabile și naturale - toate acestea ar trebui să aibă și să accentueze imaginea. Farmecul vine din interior, amintiți-vă acest lucru.

Impresii vii și fotografii de succes!

Photoshoot în stilul de pin up Photoshoot în stilul de pin up Photoshoot în stilul de pin up
Photoshoot în stilul de pin up Photoshoot în stilul de pin up Photoshoot în stilul de pin up

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

48 − 45 =