sesiune foto pe șine

În cazul în care sedinta foto de pe pistele pare îndoielnic efort fizic, deoarece a veni cu ceva interesant pe drumul cel mai greu, vă vom descuraja rapid de asta. Deoarece calea ferata - un loc în care puteți face o mulțime de succes, plin de sentimente și semnificația imaginilor, iar procesul de filmare cu siguranță, vă oferă o mulțime de momente placute.

Idei pentru fotografierea pe șine

O fată pe drum - o fotografie similară spune multe în sine. Unde merge? Ce așteaptă? Sau poate cineva să se întâlnească? Privind la tine, mulți vor încerca să rezolve această ghicitoare, iar fotografia însăși va fi fascinantă.

Începeți o sesiune foto pe șine de la următoarele poziții:

  1. Du-te pe calea ferată și lăsați fotograful să te ia de pe spate. Această fotografie va spune că vă lași ceva în trecut, du-te pentru a întâlni o viață nouă. În acest caz, este posibil să aveți nevoie de o umbrelă sau de o valiză. Fotografiile deosebit de spectaculoase sunt obținute în ploaie - ca și când și elementele nu vă pot opri și vă pot face să vă schimbați intențiile.
  2. Luați un loc pe șine și priviți cu grijă la distanță. Părea să fi obosit să aștepți mult timp și să vă odihniți, dar nu vă opriți să așteptați trenul. De asemenea, valiza nu va mai fi superfluă. Și cele mai bune haine sunt rutiere, dar nu lipsite de eleganță.
  3. Pune tocuri înalte pe șine, echilibrându-se astfel încât să nu cadă. Fie ca fotograful să găsească un unghi de succes, de exemplu, razele soarelui reflectate din metal vor arăta frumos. Veți arăta atractiv și frivol - imaginea unei fete, gata să decidă despre orice aventură.
  4. Luați timp și faceți câteva fotografii pe șine în timpul filmărilor de nuntă. Drumul va simboliza începutul călătoriei voastre comune, lungă și nesfârșită, cum ar fi căile ferate.

Fotografiați pe calea ferată, nu uitați de măsurile de securitate și găsiți mai bine secțiunile de drumuri în care circulația trenurilor este minimă - atunci nimic nu vă va distrage de la procesul de împușcare.

sesiune foto pe șine 1 fotografii pe șine 2 sesiune foto pe șine 3
sesiune foto pe șine 4 fotografiere pe șine 5 fotografierea pe șine 6
tragere foto pe șine 7 tragere foto pe șine 8 fotografii pe șine 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 2 = 1