pantofi de platformă și tocuri groase

Experienți cunoscători de modă, liceu și femei - pantofii de astăzi pe o platformă și un călcâi gros au devenit o indispensabilă "baghetă-zashchalochkoy" pentru femeile de diferite categorii de vârstă și statut. Vă prezentăm o scurtă trecere în revistă a celor mai bune modele de încălțăminte pentru femei pe o platformă și tocuri groase, care reflectă tendințele de top ale acestui sezon.

Cizme cu călcâi și platformă largă

Cizmele confortabile și elegante, cu călcâi larg, stabil și cu talpă înaltă, sunt un trend în acest an. Femeile frumoase tinere au avut deja ocazia de a-și răsfăța picioarele cu sandale și încălțăminte de acest gen. Acum, când se simțea rece pe stradă, designerii oferă să evalueze și să încerce încălțămintea "tractor". Din motive de justiție, este demn de remarcat faptul că modelul este foarte reușit și nepretențios. Desigur, inițial se poate părea că talpa masivă și călcâiul larg arată foarte nepoliticos și sfidător. Dar, cunoscând unele subtilități și reguli pentru combinarea acestor încălțăminte și articole de îmbrăcăminte - puteți obține rezultate uimitoare. De exemplu, setul cel mai simplu și cel mai armonios poate fi creat prin montarea unor pantaloni etanși și a unei jachete cu o pereche de pantofi cu tocuri înalte și o platformă îndoită din piele sau piele de piele. Această combinație este combinată cu rochii și fuste. În acest caz, preferința este cea mai potrivită pentru tunicile lungi tricotate, rochii drepte sau trapezoidale. O imagine destul de elegantă și blândă poate fi obținută dacă purtați pantofi ușori cu o cămașă care nu este mai mică decât genunchiul. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că tractoarele sunt deschise la o varietate de experimente.

Bocanci pentru femei - cizme pentru gleznă pe o călcâie și o platformă groasă

Clasicul genului, cizmele gleznei pe un călcâi și o platformă gros, stabilă - acest model nu iese din modă din momentul apariției sale. Produsele unui astfel de plan diferă în ceea ce privește textura, culoarea și decorul, înălțimea bootleg-ului rămâne neschimbată. Favoritele acestui sezon sunt cizmele de piele reptile, piele de piele de piele, suede și, de asemenea, pantofi cu un design futurist.

Pentru designerii tineri îndrăzneți și curajoși, au fost pregătite modele creative de pantofi cu știfturi și nituri, cu o platformă de diferite configurații, cu talpă și șnururi de blană. Este demn de remarcat faptul că cizmele de pe gleznă pe un călcâi gros și o platformă arată foarte bine cu aproape orice îmbrăcăminte casuală, cu excepția fustelor lungi și a rochiei. De asemenea, nu cea mai bună pereche de astfel de pantofi este o mini-fustă francă.

pantofi de platformă și tocuri groase1 pantofi de platformă și tocuri groase2 pantofi de platformă și tocuri groase3
pantofi de platformă și tocuri groase4 pantofi de platformă și tocuri groase5 pantofi de platformă și tocuri groase6
pantofi de platformă și tocuri groase7 pantofi de platformă și tocuri groase8 pantofi de platformă și tocuri groase9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

83 − = 73