purtați șosete cu sandale

În sezonul de vară, în special dezbateri aprinse sunt întrebări cu privire la corectitudinea purtării acestor sau a altor elemente ale dulapului de vară. Șorturi și cămăși, pantaloni și tricouri, curele bărbătești cu catarame mari și pantaloni scurți Bermuda din oraș. Și cea mai controversată problemă a ultimelor anotimpuri poate fi numită în mod sigur o întrebare pe această temă, pot purta șosete sub sandale?

În fiecare zi ne întâlnim pe copiii străzii - fete și băieți, care au sandale pe sandale. Părinții lor pot fi siguri că pantofii copiilor nu își vor freca picioarele. Deci, de ce purtați șosete sub sandale la adulți este considerat un mauveton și provoacă un astfel de puternic negativ în mods și femei de modă?

Sandalele sunt cele mai vechi pantofi. Vechii greci, babilonieni și romani au folosit sandale pentru a se asigura că nisipul fierbinte și pietrele nu ard picioarele. În consecință, sandalele erau purtate pe un picior gol. În anii '20 ai secolului trecut, acest tip de încălțăminte a suferit modificări uriașe. Pana in prezent, rafturile magazinelor sunt pline de diferite modele de sandale pentru femei si barbati. Și nu este întotdeauna posibil să găsiți un model care să stea confortabil pe picior, fără a freca sau secera nicăieri. De aceea, de cele mai multe ori, pentru a evita leziunile minore, ei poartă sandale pe șosete. De asemenea, șosetele absorb excelent transpirația și previne contaminarea puternică a piciorului. Dar trebuie remarcat faptul că acest mod de a purta costume modele cu curele largi - aproape complet închis, precum și la sandale sport. În plus, șosetele trebuie să fie purtate cu o bandă elastică mică și în culori pentru a se potrivi în ton cu pantofii. Și un alt lucru: în zilele fierbinți de vară, nu uitați că șosetele ar trebui să fie schimbate zilnic și chiar mai des.

Până în prezent, stilistii sfătuiesc să deschidă modele de sandale, de exemplu, Roman, sau cu o mulțime de curele, să nu poarte șosete. Ca și în cazul papucii. Chiar dacă ai pus pantaloni, nu pantaloni scurți. Dar, după cum știți, moda - tânăra doamnă este schimbabilă și ce surprize ne așteaptă în noile anotimpuri, în timp ce nimeni nu știe.

purtați șosete cu sandale 1 purtați șosete cu sandale 2 purtați șosete cu sandale 3
purtați șosete cu sandale 4 purtați șosete cu sandale 5 purtați șosete cu sandale 6
purtați șosete cu sandale 7 purtați șosete cu sandale 8 purtați șosete cu sandale 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 30 = 31