produse de la șalurile Pavlov Posad

Pălăria Pavlovskaya - atât de frumoasă în sine, a servit drept inspirație pentru designerii de modă în proiectarea diferitelor articole de dulap: pălării, rochii, fuste și chiar pantofi. Produsele fabricate din pălării Pavlovsky sunt foarte neobișnuite, strălucitoare și memorabile.

Îmbrăcăminte din șalurile Pavlov Posad

Cât de neobișnuit proiectantul poate bate unele motiv sau tipul de material pe care se poate vedea în colecția de fotografii de produse Slava Zaitsev din șaluri Pavloposadskiye. Oferă cea mai largă gamă de îmbrăcăminte cu ornamente tradiționale, atât superioare, cât și ușoare, concepute pentru lunile mai calde. Privirea cade pe salopete, fuste, jachete, rochii, în care se transformă eșarfe tradiționale rusești. Mai ales scumpe și elegante strat de aspect batiste Pavloposadskiye bordurate blana scurta de culoare închisă în jurul valorii de guler și manșete și completat pălării cu blană bogate.

Alți designeri, de asemenea, fantezii peste motivele eșarfei tradiționale. De exemplu, astfel de haine de top de la șalurile Pavlov-Posad sunt acum foarte reale, ca o vestă încălzită, decorată cu blană de vulpe sau blană de vulpe. Într-o astfel de vestă, cu siguranță nu veți rămâne invizibil pe o stradă de iarnă.

Poncho șaluri Pavloposadskiye - un alt element la modă de îmbrăcăminte, și ușor să pună în aplicare, astfel încât să facă propria lui fată nici măcar nu poate avea multă experiență în tăiere și de cusut.

Accesorii de la șalurile Pavlov Posad

În cazul în care acest model de uzură pare prea pestriță, dar utilizarea acestei tendințe de moda este încă de dorit, designeri oferă o gamă largă de tot felul de accesorii - genți, pălării haioase, centura brodată. Ei bine, mănuși cu un deget făcut șaluri Pavloposadskiye va fi o achiziție bună și o idee mare cadou pentru Anul Nou pentru mama sau prietena. Acestea sunt perfect combinate cu o haină de blană și o haină din piele de oaie și în jos jacheta cu o silueta clasica, și căptușeală de blană și marginile sunt calde în mod fiabil stilourile chiar și în înghețurile cele mai severe. Din Pavloposadskiye batistă pot fi făcute margele frumoase, fiecare perlă de ambalaj o cârpă cu motivul, și apoi fixați-le împreună. Designerii oferă, de asemenea, un set de huse pentru gadgeturi moderne de la aceste eșarfe.

Pantofi de la batista Pavloposad

În aceeași colecție, Zaitseva poate vedea o varietate de idei pentru decorarea pantofilor motivelor de șaluri Pavlov Posad. Acesta oferă, nu ezitați să poarte un viu colorate cizme cu toc înalt, cu o batistă modele, precum și pantofi, sandale și cizme. Foarte frumos cizme privesc cu pantofi sau cizme ugg plat cu un model de flori și fructe, dar trebuie să se gândească asupra modului în care un astfel de pantofi active vor fi combinate cu îmbrăcăminte exterioară dumneavoastră.

produse de la pălării Pavlov Posad 1 produse de la șalurile Pavlov Posad 2 produse de la pălării Pavlov Posad 3
produse de la șalurile Pavlov Posad 4 produse de la șalurile Pavlov Posad 5 produse de la șalurile Pavlov Posad 6
produse de la șalurile Pavlov Posad 7 produse de la șalurile Pavlov Posad 8 produse de la șalurile Pavlov Posad 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

38 − 34 =