pulover cu spatele deschis

Chiar și în sezonul cald puteți privi atractiv și fără egal. Este suficient pentru a face un aspect în conformitate cu ultimele tendinte ale modei, ci pentru ca principala componenta sa trebuie să fie un pulover cu un spate deschis, care este atât de popular în acest sezon de moda-add.

Cele mai moderne branduri de pulovere cu un spate deschis

  1. În primul rând este brand-ul de renume mondial pentru tineret ASOS, care nu este primul an, creează haine care subliniază perfect demnitatea figurilor unei jumătăți echitabile a umanității. Deci, unul dintre pulovere cele mai la modă, bares spate, a intrat în modelul de culoare acrilic delicat sub formă de pudră, pulover alb din vâscoză, care oferă femeilor imaginea sexualității și atractivității, precum și un strat subțire de haine tesatura, decorat cu un arc feminin înapoi.
  2. pulover cu spate deschis 10 deschis pulover 11 pulover cu spate deschis 12
  3. Boohoo nu inferior ASOS britanic. Fiecare dintre colecțiile sale - este ca și cum tocmai am coborât din modelul podiumului, personificarea unui stil impecabil. Acestea sunt pantaloni rafinat de zăpadă albă, cu o deschidere spate, tricotate frumusete, cu un gât rotund din spate, precum și haine de culoare de cer de toamnă, care dezvăluie curbe seducătoare a corpului de sex feminin.
  4. pulover deschis 13 deschis pulover 14 pulover cu un spate deschis 15

Cu ce ​​să purtați un pulover cu un spate deschis?

În primul rând, este important să rețineți că, cu aceste modele, trebuie să purtați sutiene speciale, care sunt cupe siliconice, în interiorul cărora există clei. Cu toate acestea, dezavantajul lor este că acestea nu pot fi purtate mai mult de 5 ore, și chiar în vreme caldă, ele nu pot, în general, să rămână. O altă opțiune pentru astfel de haine este corsajul preferat, la care este necesar să fixați curelele de extensie, fixați pe cârligele din spate ale sutienului și traversând partea inferioară a spatelui.

pulover cu spate deschis 16 pulover deschis 17 pulover cu un spate deschis 21

În ceea ce privește crearea unui costum elegant, de exemplu, un pulover tricotat preferat, cu o deschidere în spate, poate fi combinat cu pantaloni subțiri, ideal pentru a fi colorați. În special atrăgătoare, hainele astea vor arăta cu pulovere-supradimensionate sau cu efect de "iarbă".

pulover deschis 18 deschis pulover 19 pulover cu un spate deschis 20

De asemenea, acest îmbrăcăminte va fi un plus perfect pentru fuste de lungime de mini și midi, precum și blugi. Este important să se aibă în vedere faptul că pulover denudative înapoi, dă imaginea unui dram de sex-appeal, ci pentru că este util de a alege blugi, pantaloni sau fusta, care va sublinia, de asemenea, frumusetea picioarelor tale, și nu numai. Dacă vorbim despre schema de culori a hainelor, atunci, bineînțeles, principalul lucru este că pare armonios. În acest caz, nu uitați de culorile care, conform Pantone, sunt recunoscute în acest sezon.

deschis pulover spate 1 deschis pulover înapoi 2 deschis pulover 3
pulover deschis 4 deschis pulover spate 5 deschis pulover 6
deschis pulover 7 deschis pulover spate 8 deschis pulover 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

15 − = 9