Rachete tricouri

Hainele originale și neobișnuite sunt o alegere elegantă, care va pune întotdeauna în evidență individualitatea și neobișnuitatea. Astăzi, dulapul, care are caracteristici similare, este considerat absolut neconvențional și chiar depășește regulile de decență. Dar aceste calități îi disting pe posesorul lor de celelalte, subliniind hotărârea, încrederea în sine și independența sa. Și unul dintre cele mai populare articole de îmbrăcăminte de acest fel erau cămășile sfâșiate de femei.

Modă tricouri cu ruptură

Hainele sfâșiate au fost mult timp considerate un dulap pentru cei săraci. Dimpotrivă, decorul găurit a devenit o soluție originală și elegantă pentru imaginile de zi cu zi. Atunci când alegeți o cămașă ruptă, este important ca finisajul să fie frumos. În caz contrar, îmbrăcămintea dvs. va arăta săracă și neclară Până în prezent, o astfel de soluție se găsește adesea în multe colecții de mărci, însă modelele non-firme sunt destul de comune pe piața modernă. Care sunt cele mai rupte tricouri?

Tricouri cu margini rupte. Cele mai populare modele sunt considerate franjuri tratament neglijent. În acest caz, poate exista un element rupt lângă gât sau altă parte, precum și o breșă inexactă, suplimentată cu găuri mici în întregul produs.

rufe tricotate 1 Tricouri rupte 2 coșuri rupte 3

Tricouri cu mâneci sfâșiate. Cel mai modest și mai restrâns este opțiunea cu găuri pe umeri sau o zonă profundă a axililor. Astfel de tricouri nu arata foarte rupte, ci doar crestături augmentate.

rufe tricotate 4 tricouri rupte 5 Tricouri rupte 6

Tricouri, rupte pe spate. Tendința ultimelor perioade fierbinți a fost modelul cu diferite crestături și tăieturi pe partea din spate a produsului. Designerii oferă astfel de tricouri, ca și cu găuri abstracte, și sub formă de imagine - aripi, o floare și altele. Un astfel de decor este considerat cel mai ambițios posibil și este excelent pentru căldură.

Tricouri rupte 7 Tricouri rupte 8 cămăși rupte 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 4 = 6