rihanna într-un costum de baie

utilizator activ al stea rețele sociale, celebrul cântăreț R'n'B Rihanna a postat recent fotografiile lor într-un costum de baie, o dată demonstrând din nou cu mai multe milioane de publicul dolari (dar numai în Instagram 40 de milioane. Utilizatorii sunt abonate la el) un corp frumos, tonifiat si tatuaje pe șolduri și pe piept.

Rihanna într-un bikini seducător

Cantareata americana a fost in vacanta cu prietena lui, fotograf Melissa Ford, care, la rândul său, a reușit să facă o mulțime de fotografii celebritati profesionale. Deci, pe de o fotografie frumusete Rihanna basked la soare în bikini roz, care deține un pahar de vin, pe de altă parte - într-un bikini sexy picioare negru în mijlocul sălii de banchet, sau baie în piscină.

Rihanna într-un costum de baie cu un spate deschis Rihanna într-un bikini roz Rihanna într-un bikini negru
Rihanna într-un costum de baie neagră Formele seductive ale lui Rihanna Rihanna tatuaje

Nu e de mirare, dar în doar câteva ore aceste fotografii au reușit să înscrie mai mult de 10 mii de persoane. Ce putem spune, dar cantaretul, care anul trecut a devenit primul interpret din lume, a cărui vânzări a depășit pragul de 100 de milioane de single-uri., Știe cum să surprindă publicul.

Imaginile "fierbinți" ale lui Rihanna pe plajă

Cum își petrece celebritatea sărbătorile? Se pare că cântăreața de 28 de ani îi place să se odihnească pe iubitul ei Barbados. Recent, ea a vizitat celebrul carnaval Ziua Kadoment în costum de baie luminoasă, cu o tunsoare elegant și machiaj. Fata știe că este mereu în centrul atenției, ci pentru că chiar și atunci când pe cale de a merge un consiliu cu o paletă, în fața fanilor și paparazzi au apărut înarmat cu: o tinuta plaja insorita si accesorii.

În plus, aceasta nu este singura dată când pe plajă celebritatea părea mai mult decât sexy și feminină. Exemple de acest lucru pot fi numite nenumărate. Deci, în timp ce se relaxa în Thailanda, fetița își arătă figura subțire și forme de gură, purtând un costum de baie neagră cu țesut pe spate.

Ce să spun, dar pozele lui Rihanna pe plajă sunt întotdeauna saturate cu energie pozitivă, forță interioară. Culori strălucitoare, costume elegante, coafuri incredibile, machiaj, ornamente - toate acestea seamănă cu un adevărat curcubeu.

Rihanna într-un costum de baie galben Rihanna într-un costum de baie de interior Rihanna în bikini verzi
Rihanna în pălărie de cowboy și costume de baie Rihanna este angajată în paddleboarding Rihanna înotă în piscină
Rihanna în vacanță în Barbados Rihanna în vacanță în Thailanda Rihanna pe plajă într-un costum de baie

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

21 − = 16