rochie albă cu chilot negru

Rochia albă pur și simplu trebuie să fie în dulapul oricărui fashionist. Această culoare poartă puritate și ușurință, eleganță și rafinament. În ciuda tuturor avantajelor sale, culoarea albă se obligă mult. Unele dintre stilurile rochiei albe necesită o figură ireproșabilă a stăpânei ei și, indiferent de tăiere, rochia albă își asumă un deget precis. Pantofii, pungile și ornamentele, ca suplimente la o rochie albă, trebuie, de asemenea, să fie selectate cât mai precis și mai ușor posibil. La urma urmei, rochia albă este foarte ușor de vulgarizat, răsturnând imaginea, dar cum de a acționa atunci cu un astfel de element al imaginii ca și colanți? Să aflăm ce chiloți să purtați sub o rochie albă?

Ciorapi la rochie albă

Ciorapi, cum ar fi pantofii, combinate cu o rochie alba este mai bine sa alegi culori neutre. Pantofi negri și chilot negru pentru rochii albe de țesături care zboară și aerisite este mai bine să nu poarte deloc. Această opțiune este absurdă și fără gust. Este mai bine să alegeți ciorapi de culoarea pielii, de culoare bej deschis. Este posibil să utilizați chilot sau chilot gri sub o rochie albă. Destul de ciudat, dar stilistii nu recomanda sa poarte o rochie alba cu chilot pur alb. Riscați să arăți ca un punct alb solid, ca o fantomă. Dacă imaginea nu este strictă și nu te obligă la nimic, poți combina o rochie albă cu culori strălucitoare și bogate, dar în culoarea ciorapilor ar trebui să alegi accesorii suplimentare.

Desigur, chilotul negru construiește fără îndoială vizual picioarele femeilor, care tentează multe femei să le poarte. Dar nu purtați ciorapi negri cu o rochie albă, chiar dacă rochia ta este tricotată și caldă. Este mai bine să alegeți chilot pentru o rochie albă de o textură densă, cu un model bej sau argintiu, de asemenea, să spunem ciorapi de culoare ciorapi. Geanta, cureaua si pantofii trebuie alese in aceeasi culoare pentru a face imaginea sa integrala si armonioasa.

rochie albă cu chilot negru 1 rochie albă cu chilot negru 2 rochie albă cu chilot negru 3
rochie albă cu chilot negru 4 rochie albă cu chilot negru 5 rochie albă cu chilot negru 6
rochie albă cu chilot negru 7 rochie albă cu chilot negru 8 rochie albă cu chilot negru 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

14 − 5 =