rochie brodată

În mod tradițional, broderiile sunt haine slavice din pânză, decorate cu broderii. Designul de broderie a fost creat pe parcursul mai multor generații de artiști populari. Rochia brodată face o impresie interesantă în versiunea populară, iar designerii aduc motive de design moderne.

Modelele sunt împărțite în două tipuri:

  • rochii moderne - brodate, stilizate conform tendințelor modei moderne;
  • modele, realizate prin modele populare.

Soiuri de rochii-broderii

Este drăguț să realizăm că o nouă generație, adesea revoltă împotriva obiceiului vechi, face o excepție pentru rochiile brodate. Femeile de moda poarta haine brodate in sarbatori si nunti. Unele fete îmi pare rău să se împartă cu rochii elegante și în viața de zi cu zi.

Rochile brodate pentru femei pot fi împărțite în următoarele soiuri:

  1. Casual rochii Acestea sunt acoperite de modele care corespund tendințelor modei. Hainele brodate pot fi selectate în conformitate cu figura. Decorul este executat atât în ​​conformitate cu tradiția, cât și în versiunile originale, stilizate în trecut. Rochia poate fi brodată cu o cusătură netedă sau cu cruce. Maeștrii folosesc una dintre tehnici sau o combinație a acestora.
  2. Rochii lungi - brodate cel mai adesea destinate sărbătorilor sau petrecerilor. Rochiile Maxi corespund cel mai mult hainei din etnol. Rochii de vară, designerii de modă realizează atât o siluetă liberă, cât și una simplă. Rochii de seară - broderii în versiunea națională au un ornament pe piept, umeri și guler. Echipamente deosebit de rafinate sunt realizate din țesături complet sau flori sau modele geometrice de țesături.
  3. Rochii de nunta - brodate pot fi realizate cu benzi sau corsete brodate. Tivul și vălul sunt decorate cu un model. O imagine elegantă este creată datorită fuziunii dintre motivele moderne și tradiționale. În plus, puteți alege pantofi brodate sau ambreiaje. În ornament se poate stabili un cod special de brodare cu valoare simbolică. Culoarea roșie a compoziției îl reprezintă pe tineri, conexiunea generațiilor și continuarea genului. Firele de brodat alb spun despre integritatea mirelui. Culoarea galbenă este programată să trăiască în abundență. Nuantele verzi contribuie la extinderea tinerilor. Culoarea albastră este capabilă să supună pasiunile.

Rochii-broderie - prototipul frumuseții slave, dezvăluit în tonuri calde de înflorire. Aveți posibilitatea să obțineți volum și bogat broderii manual sau cu ajutorul mașinilor moderne de brodat.

rochie de broderie1 rochie de broderie2 rochie de broderie3
rochie de broderie4 rochie de broderie5 rochie de broderie6
rochie de broderie7 rochia de broderie8 rochie de broderie9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 45 = 54