Rochia de pe rochie este elementul cheie care atrage atenția în acest sezon. Decupaje originale, atrăgătoare și luminoase - acesta este un detaliu real, care merită acordat atenție atunci când alegeți o rochie elegantă și elegantă.

Rochie cu decolteu pătrat

Colierul pătrat al rochiei presupune o siluetă geometrică strictă, astfel încât puteți vedea adesea o rochie monofonică cu o fustă arsă. Un gât larg oferă o oportunitate de a demonstra o decorare tridimensională și este mai bine să nu pierdeți o astfel de șansă și să completați costumul cu suspensia originală pe un lanț de grosime medie. O rochie cu o decupare "quads" este un sinonim pentru o rochie cu un ghimpat pătrat.

Rochie cu tăiere din față 1 Rochie cu tăiere în față 2 Rochie cu tăiere în față 3

Rochie cu o decupare "swing"

Draperia „swing“ a rochiei vă permit să adăugați volum la piept, astfel încât să taie similar cu croiala rochiei este ideal pentru femeile cu sânii mici și înguste umeri. Cel mai adesea, decupajul "leagănului" este folosit în rochiile de seară, deoarece cerința principală pentru țesătură este ușoară și aerisire.

Rochie cu decolteul din față 4 Rochie cu gâtul din față 5 Rochie cu decupare din față 6

Rochie cu gât rotund

răscroială rotundă, la prima vedere pare simplu, și complet neatractiv în timpul modei la originale decupajele, dar un studiu detaliat de stiluri de rochii puteți vedea că este - una dintre opțiunile cele mai versatile decupării care vă permite să facă cât mai deschis decolteu deschis și discret închis. magazin de moda ASOS oferă un decolteu rotund larg si adanc, dar unele stele sunt clasice adevărate și reținere, și alege un decolteu rotund îngust, cu o rochie maxi.

Rochie cu tăiere în față 7 Rochie cu tăiere frontală 8 Rochie cu decupare din față 9

Rochie cu o tăietură "picătură"

Decupajul "picăturii" este destul de complex în proiectare și este o crestătură mică în formă de picătură, care barează parțial sânul. "Droplet" presupune o zonă închisă de decolteu și, prin urmare, este rareori combinată cu coliere și lanțuri.

Rochie cu tăiere în față 10 Rochie cu decolteul din față 11 Rochie cu decupare din față 12

Rochie cu decolteu "inima"

Colaj „inima“ de astăzi poate fi ca o tăietură în obicei - cu umerii goi și un gol adânc în piept și în varianta la modă, în cazul în care forma de inima se deschide decolteului. Prima opțiune este adesea folosită în rochii de seară, iar a doua - în rochii de zi cu zi.

Rochie cu decolteu frontal 13 Rochie cu partea din față a gâtului 14 Rochie cu decupare frontală 15

Rochie cu decolteu "Carmen"

Caracterul lui Carmen a fost întotdeauna asociat cu pasiune și seducție, iar costumele celebre cu umerii deschisi nu au inspirat un designer de modă. Astăzi decupaj „Carmen“ este una dintre cele mai presante - umerii deschise deveni un adevărat boom, dar să fie realizată într-o astfel de manieră ar trebui să fie despre femeile cu umerii mici, deoarece vizual se extinde linia de tăiere a umerilor și a gâtului.

Rochie cu decupare din față 16 Rochie cu decolteul din față 17 Rochie cu decupare din față 18

Rochie cu gât "cascadă"

Colaj „cascada“ este foarte similar cu cut „leagăn“, dar au o diferență majoră: „cascadă“ căderi adânci, formând valuri mai mari, și, prin urmare, se taie mai adânc și a obține mai mult volum. Această opțiune este adesea folosită pe rochii de seară, dar de multe ori acest stil cut-out este implementat în rochii de birou de zi cu zi.

Rochie cu decupare din față 19 Rochie cu tăiere frontală 20 Rochie cu decolteu frontal 21

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

4 + 5 =