rochie cu lemons dolche gabbana

Vara, hainele pentru femei sunt pline de culori strălucitoare. O paletă de culori saturate, printurile originale devin baza celor mai multe colecții de designeri. Casa de modă Dolce Gabbana a oferit fetelor vara aceasta o rochie uimitoare cu lămâi.

Dolce Gabbana rochie cu lămâi

Aceste rochii atrag într-adevăr atenția celorlalți. Arată foarte proaspete, elegante și, bineînțeles, elegante. În colecție există mai multe opțiuni pe tema "lamaie", rochiile diferă nu numai în stiluri, ci și în culori:

  • Uita-te la lămâi galben minunat cu frunze verzi pe un fundal alb;
  • combinație perfect combinată de alb-galben-verde cu ornamente albastre;
  • să arate în mod miraculos lămâi coapte și pe un fundal roșu;
  • desigur, nu a existat o opțiune universală, când lămâile galbene strălucitoare pur și simplu transformă fundalul negru.

Galben, rosu, verde, albastru, negru - toate aceste culori sunt perfect combinate, se completează reciproc, ele alcătuiesc culoarea de bază a rochiei DG cu lămâi.

Rochie cu lămâi Dolce Gabbana - modele de modă

Rochii cu lămâi de la Dolce Gabbana s-au dovedit a fi diferite, dar, fără îndoială, foarte frumoase:

  1. Opțiunea clasică este o rochie midi pe curele largi. Clinging, pritalennoe, este foarte feminin să te uiți la cifră.
  2. În colecție se află o rochie interesantă cu lămâi și imprimare orientală. O scurtă, mai amănunțită o tunică, are un manșon ¾ și un gât rotund. O rochie simplă, dar insanely "gustoasă" este potrivită pentru mersul pe jos, petreceri pe plajă.
  3. Se pare interesant roșu și galben rochie DG cu lămâi. Scurt, de sus mai degrabă închis, cu mânecă scurtă, rochia are o mică flacără și este minunată pentru a demonstra picioare frumoase.
  4. Dress-sarafan cu o fusta placata la mijlocul caviarului ca multe fete cu vederi spectaculoase. În această rochie veți avea o imagine de vară și un confort în același timp.
  5. Este imposibil să nu remarci rochii de seară cu lămâi. Una dintre aceste rochii atinge lungimea până la genunchi, are o culoare neagră și o imprimare elegantă cu lămâi strălucitoare. Există mai multe dintre ele pe rochie, dar arată ca o adevărată decorare. O altă rochie similară este translucidă, deschisă este decorată nu numai cu lămâi, ci și cu scaune. O soluție neobișnuită, totuși, foarte elegantă, cu siguranță, vă va atrage multă atenție.
rochie cu lămâi dolche gabban 4
rochie cu lămâi dolche gabban 1
rochie cu lămâi dolce gabbana 9
rochie cu lemons dolche gabban 2
rochie cu lămâi dolce gabban 5
rochie cu lămâi dolce gabban 6
rochie cu lămâi dolce gabbana 7
rochie cu lămâi dolce gabbana 8
rochie cu lămâi dolche gabban 3

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

90 − = 89