Rochie cu o fusta

Parafrazând eroina unuia dintre filmele sovietice de cult, putem spune cu certitudine că rochia face ca femeia să fie o femeie. Această dulap primordial feminin este capabil să sublinieze toate farmecele chipului unei fete și să ascundă cu îndemânare posibilele neajunsuri.

Stilurile de rochii moderne sunt destul de diverse. Lungă, dreaptă, lungă, scurtă, arsă - alegerea este atât de mare încât uneori nu este ușor să se oprească pe un model.

Odată cu apariția căldurii, fiecare moda încearcă să-și diversifice garderoba cu cel puțin una sau două rochii originale. Un astfel de model este o rochie cu o fusta "soare".

Fuste și rochii "de soare" au apărut în dulapurile doamnelor chiar și în Evul Mediu. De atunci, numai lungimea fustei sa schimbat. Chiar și în anii șaizeci ai secolului al XX-lea, lungimea sa a ajuns pe podea. Cu toate acestea, în anii șaptezeci, a scăzut considerabil, iar rochia și fuste până la genunchi, și mai târziu mult mai scurtă, au devenit la modă.

Astăzi acest stil se confruntă cu un alt vârf de popularitate. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece pufos fusta „soare“ este cusută foarte simplu și potrivite pentru aproape orice tip de figură. Acest stil va ajuta ascunde solduri complete, sublinia linia taliei, echilibru umerii prea largi și de a face silueta mai elegant. Modele din tesatura densa opac cu o fusta „soare“ lung este ușor de ascuns este nu picioarele prea subțire, și opțiuni cu o scurtă proprietarii costum fusta de picioare lungi. Vizibil extindeți coapsele prea subțiri ajuta rochia cu o fusta "soare" pe o coquette.

După cum sa menționat mai sus, această rochie este cusută foarte simplu, dar pare destul de impresionantă. Deci, ultimele anotimpuri sunt modele populare, cu o fusta 2 "soare", precum și versiuni luxuriante cu povyubnikami speciale.

Caracteristici de rochii cu o fusta "soare"

Caracteristicile distinctive ale acestei rochii sunt:

  • laconică, dar foarte siluetă feminină;
  • o fusta pufoasa fara cusaturi sau cu doua cusaturi;
  • lungimea fustei poate varia de la foarte scurt la cat mai mult posibil.

De obicei, aceste modele de rochii sunt fabricate din mătase subțire, satin sau bumbac, monofonice sau imprimate. Modele foarte impresionante cu o fustă "soare" într-o cușcă, o bandă sau o mazărie mică. Astfel de opțiuni jucăuș sunt potrivite pentru plimbări de vară sau petreceri tematice. În mod similar, modelează și fustele plisate din țesături translucide de sifon.

Există și variante de materiale mai dense - lână, catifea, catifea și chiar piele, care vor fi mai potrivite în sezonul rece.

Cu ce ​​să purtați o rochie cu o fustă "soare"?

După ce ați decis să vă refaceți dulapul cu o rochie de acest stil, trebuie să înțelegeți toate detaliile care vă vor ajuta să creați o imagine feminină elegantă. Deci, rochii cu o fusta "soare" arata grozav cu:

  • încălțăminte cu toc înalt;
  • curele contrastante monotone de diferite lățimi;
  • jachete și bolerouri scurte;
  • manusi scurte;
  • ornamente grațioase.

În cazul în care pentru a pune pe o rochie cu o fusta "soare"?

Datorită unei game largi de stiluri, rochiile cu o fustă "soare" sunt universale. Ele sunt excelente pentru birouri, petreceri de club, plimbări de duminică și ocazii speciale. Ca opțiune de afacere, puteți utiliza modele cu o singură culoare cu partea de sus a cămășii, mâneci lungi sau scurte. Pentru mai multe modele îndrăznețe costum partid club de actualitate sau cu imprimeuri luminoase și corsetul cu V-gât, umeri goi sau gât - „barcă“. Pentru ocazii sunt model adecvat de material nobil (catifea, brocarturi, Atlas) cu o fusta la podea, brodate, paillettes sau perle. Indiferent de opțiunea pe care o preferați, nu veți trece neobservată!

Rochie cu fusta Rochie cu fusta Rochie cu fusta
Rochie cu fusta Rochie cu fusta Rochie cu fusta
Rochie cu fusta Rochie cu o fusta Rochie cu fusta

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

2 + 2 =