Rochie cu talie asimetrică

Rochii de astazi cu tivita asimetrica sunt la varful popularitatii lor. Cu aceste modele puteți crea o imagine romantică și în același timp foarte sexy.

Stilurile de rochii asimetrice din podea

Există multe variații diferite ale acestor rochii:

  • Rochii cu tivul asimetric, constând din cârpe de diferite lungimi;
  • rochie asimetrică cu trenul, scurtată din față;
  • rochie cu tivul tivit.

Aceste modele pot fi găsite în aproape toate colecțiile de designeri celebri. Cel mai de succes tiv asimetric arată în rochii cu rochii evazate sau formă trapezoidală ca extinderea la partea de jos a fustei va evidenția toate avantajele modelelor în cauză și să prezinte picioarele în lumina cea mai favorabilă.

O altă variantă interesantă este o toga rochie cu fundul asimetric. Multe femei de modă care doresc să atragă o atenție deosebită persoanei lor, preferă acest model particular, combinând o dublă asimetrie (pe corset și tunică). Cu toate acestea, astfel de experimente sunt potrivite doar pentru fetele cu o figură ideală.

Unde poti purta o rochie cu o fusta asimetrica?

Acest model poate fi selectat pentru aproape toate ocaziile. Luați în considerare cele mai populare opțiuni:

  1. Pentru plimbări de seară, precum și pentru o excursie la club cu prietenii, o rochie de șifon cu fund asimetric este cea mai bună. Și modelul cu alungire în formă de plum vă permite să vă simțiți ca o regină la orice eveniment solemn.
  2. Dacă sunteți în căutarea unei rochii pentru fiecare zi, alegeți modele cu o asimetrie slab exprimată. Și amintiți-vă că pentru a lucra în birou este mai bine să alegeți un alt echipament, deoarece modelele în cauză creează o dispoziție mai liberă și mai relaxată.
  3. O rochie de vară cu fundul asimetric, realizat din țesături cu lumină curgătoare, cu un model fin vă va oferi un sentiment de libertate și o bună dispoziție pentru întreaga zi.

Cum sa alegi rochia potrivita cu o fusta asimetrica?

Luați în considerare câteva reguli care vă vor ajuta să alegeți o rochie cu un fund asimetric:

  1. Pentru fetele care doresc să ascundă plinătatea picioarelor, rochia cu zig-zag sau tivul oblic este cea mai potrivită.
  2. Pentru fetele inalte care doresc sa-si faca formele mai feminine, rochii se potrivesc cu o fusta asimetrica pufoasa. Dar femeile miniatură, precum și femeile cu forme, este mai bine să abandoneze un astfel de model.
  3. Versiunea rochiei de seară cu tivul asimetric, transformându-se într-un tren, va fi o decizie foarte bună pentru fetele care se simt incomod în rochii lungi. În acest costum, cu siguranță nu vă veți pierde în fustele numeroase și povyubnika.

Selectăm pantofi și accesorii pentru o rochie cu o fustă asimetrică

Rochia asimetrica creeaza o imagine foarte vii, asa ca nu exagerati cu accesorii. Dacă alegeți opțiunea cu un corset, atunci un colier elegant sau lanț cu un pandantiv devine un accesoriu esențial, deoarece acest element va adăuga o răsucire imaginii pe care ați creat-o. Pentru imaginea cu o rochie asimetrică în podea este suficient să adăugați un accesoriu elegant sub forma unei brățări sau a unui inel.

Rochiile asimetrice trebuie purtate numai cu pantofi cu toc înalt sau cu o pană. Excepția este o rochie scurtă de șifon de vară cu un tiv asimetric. Ventilatoare de stil de țară pot combina astfel de modele cu cizme de cowboy (sau cizme brutale) și o pălărie cu margini largi.

Rezumând, trebuie remarcat faptul că rochiile cu fundul asimetric vor fi o soluție excelentă pentru fete și femei care doresc să creeze o imagine vie și memorabilă. Cel mai important lucru este să alegeți stilul și culoarea potrivită a rochiei.

Rochie cu talie asimetrică 1 Rochie cu talie asimetrică 2 Rochie cu talie asimetrică 3
Rochie cu talie asimetrică 4 Rochie cu talie asimetrică 5 Rochie cu talie asimetrică 6
Rochie cu talie asimetrică 7 Rochie cu talie asimetrică 8 Rochie cu talie asimetrică 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

9 + 1 =