rochia de mireasa

Multe fete au reușit deja să aprecieze cât de frumoasă și originală era rochia de mireasă a lui Xenia Borodina, care sa căsătorit cu Kurban Omarova. Ceremonia a avut loc la începutul lunii iulie 2015. Pentru nunta de vară, starul de televiziune Ksenia Borodina a ales un costum alb, în ​​care ea arăta pur și simplu fermecătoare.

Rochie de nunta de Xenia Borodina

Triumful lui Xenia și Kurban a avut loc în stilul basmului "Regina zăpezii". Atmosfera palatelor acoperite cu zăpadă a fost recreată în camera în care a avut loc nunta, cu ajutorul unui număr imens de flori - trandafiri, bujori, hortensii, orhidee, precum și elemente de design alb și argintiu.

Bineînțeles, și rochia lui Xenia Borodina la nunta din 2015 corespunde stilisticului general al sărbătorii. Printre caracteristicile tăiat sale pot fi identificate:

  • un top de corsete - în funcție de zvonuri, Xenia Borodina se așteaptă la un copil, dar ea a ales acest model, ceea ce ia permis să sublinieze o figură frumoasă;
  • deschiderea umerilor - rochia lui Borodino la nunta arata rafinat si rafinat, datorita unor detalii precum curelele coborate, decorate cu margele, pietre si broderii;
  • Volumul moderat al fustelor contribuie la faptul că rochia pare solemnă, festivă, luxoasă, dar nu greoaie.

Xenia Borodina într-o rochie de mireasă - o alegere strălucită pentru o stea

În acest an, tendințele nunții tind să fie naturale, frumusețe naturală. Designerii, în general, oferă pensule laconice, rochii nu foarte decorate, care nu distrag atenția mirelui.

O asemenea rochie la modă a fost aleasă de un cunoscut prezentator. Rochie de mireasa Ksenia Borodina 2015 simplă, dar foarte frumoasă. Pare tânără și lipsită de apărare în el. Impresia imaginii întărește buchetul de muguri albe și roz de bujor.

Rochii de mireasa Borodinoi 2015 cusute dintr-o tesatura lucioasa neteda, are un tren mic, usor overpriced, dar talie pronuntata, deschisa inapoi. Decorul pe rochie este prezentat doar de un ornament discret, argintiu, realizat din margele și cristale. Borodin într-o rochie de mireasă este ca o mireasă clasică - acest lucru este facilitat nu numai de costum, ci și decorat cu un voal de dantelă - care nu acoperă fața lui, ci cădea pe podea.

Acest model de rochie arăta minunat pe steaua TV, subliniind figura ei fragilă și subțire, potrivită perfect cu o piele hrănitoare și un coafură nemaipomenită, dar feminină, un machiaj discret elegant.

rochie de mireasa barba 1 rochia de mireasa barba2 rochia de mireasa beard3
rochia de mireasa barba 4 rochie de mireasa beard5 rochie de mireasa barba6
rochie de mireasa barba7 rochia de mireasa 8 rochia de mireasa beard9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 3 = 5