gumă rochie

Rochie elastică - așa de des numită rochii de bandaj, cusute din benzi elastice. O astfel de echipă ajută femeile să aducă parametrii cifrei lor mai aproape de ideal.

Rochie de vară cu bandă elastică

Ideea acestei rochii aparține designerului francez Hervé Leger. El a introdus primul model în 1989. De atunci, cererea pentru astfel de echipamente nu sa diminuat. În consecință, mai multe branduri sunt angajate în coaserea lor, care oferă rochii de fete pentru fete, diferite în compoziția de țesături, în stil, în culoare.

Principalul avantaj al gumei este că ajustează perfect cifra. Trupurile elastice se potrivesc corpului, trag puțin, ascund excesul. În plus, aceste rochii sunt atrase si design - este acum disponibil pentru vânzare rochie-guma cu o tăietură asimetric, cu taieturi originale, designerul Max Azria a proiectat și modele, parțial de benzi elastice. Rochie lunga cu o banda elastica poate fi sifon sau matase fusta, facand astfel silueta mai subtire si imaginea de lux. Belt-guma de pe rochie -, de asemenea, una dintre cele mai comune variante de haine, care permite femeilor să se simtă mai încrezători cu burta plină, sau au născut de curând la fete.

Cum de a alege și cu ce să purtați o bandă elastică?

Guma de mestecat, dacă este luată în mod corespunzător și combinată corect cu alte elemente de ceapă, nu arată deloc vulgar, ci destul de elegantă. Prin urmare, poate purta nu numai fete curajoase, ci și modeste. Apropo, puteți purta o astfel de rochie pentru o petrecere, o plajă și o plimbare. Asemenea tinute pot fi văzute chiar și pe covorul roșu. Rochia de la benzile de cauciuc este aproape orice celebritate de la Hollywood, și tu, cu siguranță, vei fi la îndemână și te vei bucura.

Atunci când alegeți o rochie de bandaj, determinați mai întâi dimensiunea. Nu "măriți" efectul cu o rochie care este mai mică decât este necesar, dimensiunea. Veți obține rezultatul opus - rochia va fi înghesuită, va arăta toate faldurile pe care doriți să le ascundeți atât de mult. Este mai bine să acordați prioritate mărimii dvs. reale.

Combinați guma cu diferite lucruri:

  • benzi Rochie-guma, perfect pentru o petrecere pe plajă, puteți purta cu saboți, și dacă ai de gând să te distrezi până dimineața, nu uitați să luați o jacheta din denim;
  • rochia neagră este potrivit să se uite la un cocktail, trebuie să ridici pantofii cu tocuri și ambreiaj;
  • Versiunea de zi cu zi a gumei este combinată chiar și cu adidașii.
rochie de gumă 1 guma de mestecat 2 gumă rochie 3
gumă rochie 4 gumă rochie 5 gumă rochie 6
gumă rochie 7 gumă rochie 8 gumă rochie 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

5 + 4 =