Rochie neagră clasică

Legendarul Coco a reușit să transforme o culoare plină de jale într-un simbol al eleganței, al constrângerii și al simbolului chic francez.

Rochia neagra este un clasic care este intotdeauna relevant, potrivit pentru aproape fiecare femeie si este relevant pentru orice eveniment.

Rochii clasice de la Chanel

Deci, rochia neagră de la Koko a fost inventată în memoria iubitului pierdut. Culoarea neagră a fost stabilă asociată cu doliu, dar modelul inventat și-a schimbat percepția de către public.

Principala caracteristică a rochiei neagră clasice este genunchii acoperiți. Acesta este modul în care designul lui Chanel arăta ca originalul, deoarece îi considera genunchii cea mai neatrăgătoare parte feminină a corpului.

O altă caracteristică caracteristică a rochiei neagră clasice este decuparea "barcii", care a expus clavicula.

Mânecile lungi înguste au menținut un stil restrâns, împreună cu o lipsă de decor - rochia nu avea butoane, pietre, paiete, aplicații, franjuri și bibelouri.

Secretul popularității unei mici rochii neagră

O rochie neagră mică a apărut în lume în 1926, când lumea europeană se confrunta cu dificultăți economice și sociale. Multe femei nu și-au putut permite îmbrăcămintea elegantă, dar în același timp au simțit nevoia de a arăta elegant și frumos.

Rochia neagră clasică sa dovedit a fi universală - ar putea fi purtată la evenimente solemne și în viața de zi cu zi. În vacanță la rochie accesorii neobișnuite au fost adăugate, ceea ce a făcut solemn.

Mica rochie neagră clasică în interpretarea modernă

Astăzi, o mică rochie neagră este în continuare relevantă, dar deseori este lipsită de coincidența ideală inerentă prototipului său ideologic.

De exemplu, femeile au abandonat lungimea care acoperă genunchii - astăzi este semnificativ redusă, dacă vă acordați atenție pasagerilor. Dar chiar dacă noi nu ne uităm la lumea modei, și arte, de exemplu - cinema, apoi amintesc doar celebrul filmul lui Luc Besson „înger-A“, în cazul în care personajul principal de-a lungul benzii apare în fața publicului într-o rochie foarte puțin neagră, a cărei lungime este redusă la indecență.

Astfel, vedem că ideea unei rochii negre mici este încă vie ca imagine culturală, cu singura modificare a unor modificări de stil.

Rochie neagră clasică pentru plin

O rochie neagra pentru femeile grase poate avea o fixare stransa, dar in acest caz lungimea ei ar trebui sa se potriveasca cu ideea de Chanel - genunchii care acopera.

Rochie neagră clasică 1 Rochie neagră clasică 2 Rochie neagră clasică 3
Rochie neagră clasică 4 Rochie neagră clasică 5 Rochie neagră clasică 6
Rochie neagră clasică 7 Rochie neagră clasică 8 Rochie neagră clasică 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

8 + 2 =