îmbrăcăminte pe un halter curea

Rochie pe curea - stil de moda pentru sezonul de vara viitoare. umeri deschise, cu accent decolteul look feminin si sexy, în plus, într-o zi fierbinte, acest model va fi cel mai binevenit.

Rochii cu buzunar - istoria creației

Ideea acestei rochii nu este nouă, pentru prima dată acest stil a fost publicat la începutul secolului al XX-lea. Acesta a fost prezentat în colecția sa de celebrul designer de moda Madeleine Vionnet, ea la dus la rochii de seara, deoarece, conform regulilor din acea vreme rochie cu un spate și umeri goale, să poarte în timpul zilei și pentru nici un motiv, sa considerat maniere proaste.

Jucat de Madeleine curele rochie-buclă a fost de lux, acesta a arătat tot farmecul unei figuri frumoase, în jurul gâtului lui a fost o catarama mica. Puțin mai târziu, ideea a fost ridicată de Coco Chanel. Ea a folosit-buclă curele ca un element de design de costume de baie și rochii pentru fiecare zi.

Foarte popular acest model de rochie a fost realizat de Merlin Monroe, când a apărut în ea pe ecrane.

Rochie pe o curea - cu ce sa poarte?

În prezent, există multe variații ale acestei rochii. Poate fi lung, scurt, midi. Tivul său are adesea forma unei izbucniri, asemănătoare cu cea care se umfla pe o faimoasă fotografie cu Marilyn Monroe. De asemenea, arată uimitor rochia dreaptă sau potrivită pe buza de curea. Bucla de buclă nu delimitează imaginația designerilor și în crearea tăieturii - poate fi rotundă și în formă de V, să aibă un stand. Da, și buclele curelei sunt realizate dintr-o singură bucată și un duble, ale căror capete sunt legate între ele sau laterale.

Această rochie necesită atenție în ceea ce privește alegerea hainei, a accesoriilor și a încălțămintei:

  1. sutien curea lipirea inacceptabil pentru o femeie care se respecta, astfel încât rochie cu bretele, bucla de cumpărare lenjerie de corp, cu o buclă prin gât sau curele încrucișate pe piept. Sutiile din bretele fără bretele sau lipite vă pot ajuta să arătați perfect.
  2. Designerii nu recomandă purtarea ornamentelor de col uterin cu această tinuă. În acest caz, este posibil să vă limitați la cercei și o brățară.
  3. Pantofi pentru rochie de seara cu bretele bucla este mai bine pentru a alege tocuri înalte pentru a se potrivi saboți de zi cu zi, sandale, sandale.

Nu uita de codul de îmbrăcăminte. Când veți pune această rochie la o slujbă sau la o întâlnire de afaceri, gândiți-vă cum vă puteți acoperi umerii. Poate, apropo, o jachetă ușoară sau o bluză.

rochie cu buclă cu margele1 rochie cu buclă cu margele2 rochie cu buclă cu margele3
rochie cu buclă cu margele4 rochie cu buclă cu margele5 rochie cu buclă cu margele6
rochie cu buclă cu margele7 rochie cu buclă cu margele8 rochie cu buclă cu margele9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

41 + = 44