rochie pentru nunta unei nunți fără o sărbătoare

Nu întotdeauna o nuntă implică un eveniment zgomotos pe scară largă. Mulți preferă un mediu liniștit și liniștit sau, în plus, un film pur și simplu pictat și fotografiat. Această opțiune nu necesită o pregătire lungă și interesantă, iar ceremonia însăși nu este obositoare și nu se epuizează. Ei bine, această abordare poate fi de asemenea considerată originală și individuală. Dar este de remarcat că, dacă ați ales o nuntă fără celebrare, atunci toate atributele ar trebui să poată rezista acestui stil. Principala problemă în acest caz va fi alegerea rochiei de mireasă. De ce puneți o rochie masivă sau un model scump de designer, dacă ceremonia dvs. ar trebui să fie modestă? Stylistii sustin ca rochia miresei pentru o nunta fara o sarbatoare ar trebui sa fie fara batiste.

Care rochie de a alege pentru nunta fara o sarbatoare?

Dacă credeți că problema rochiei pentru o nuntă fără celebrare va fi destul de simplă și nu merită o atenție deosebită, atunci vă greșiți. Cereți-vă ceremonia să fie modestă, să fie un minim de oaspeți, să nu existe muzică tare, focuri de artificii și o masă magnifică, dar imaginea voastră ar trebui în orice caz să fie rafinată și blândă. Să vedem ce modele de rochii pentru o nuntă fără sărbătoare sunt oferite astăzi de către stilisti mirelui?

Trapezoid cu stil scurt. O rochie foarte elegantă și elegantă, cu o siluetă în formă de A de scurtă durată. Pentru a adăuga o imagine de sensibilitate și dragoste, designerii completează rochii de mireasă laconice cu draperii asimetrice, decorațiuni de dimensiuni mici, accesorii elegante pentru zona taliei și dantele.

rochie pentru nunta miresei fără o sărbătoare1 rochie pentru o mireasa nunta fara o sarbatoare2 rochie pentru mireasa de nunta fara celebrare3

Rochie albă. Modelul strict strictă în orice imagine arată elegant și rafinat. În alb, vestimentația este minunată pentru o nuntă modestă. Pentru a adăuga o notă de originalitate imaginii dvs., completați tinuta cu o centură largă contrastantă sau accesorii, cum ar fi o pălărie și mănuși.

rochie pentru o mireasă de nuntă fără o sărbătoare4 rochie pentru nunta unei mirese fără sărbătoare5 rochie pentru nunta unei mirese fără sărbătoare6

Rochie lungă dreaptă. Dacă totuși doriți să alegeți un stil lung pentru nunta dvs. fără o sărbătoare, atunci designerii vă sugerează să acordați atenție modelelor simple din podea. Foarte ușor și frumos arata rochii lungi, fără decor și decor, cu o cochetetă dedicată și un tiv ușor expandabil. Talia excesivă în acest caz va fi un element elegant elegant.

rochie pentru nunta unei mirese fără sărbătoare7 rochie pentru nunta unei mirese fără sărbătoare8 rochie pentru mireasa nunta fara celebrare9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

64 − = 63