Rochie tare

Pentru toate umflat, stilul larg și original de îmbrăcăminte, care sunt relevante într-o anumită perioadă, va fi întotdeauna cele care sunt în afara timpului - close-montaj rochie. Ele subliniază perfect forma figurii feminine și, prin urmare, cererea pentru ele nu se estompează niciodată.

Cine sunt rochiile unei siluete montate?

Modelele de rochii potrivite pentru o figură slabă și subțire sunt reprezentate de o mare varietate, decât pentru fetele pline. De exemplu, o-montaj formă directă rochie teaca prezintă curbele ale corpului feminin și picioarele bine proporționat frumoase și rochie cu o linie de fusta pentru a crea un mod jucaus, și în același timp, nu pentru a ascunde frumusețea unui metru lungime tiv.

-Formă adaptabilă rochie pentru un program complet, de asemenea, poate fi scurt - stereotipul că femeile au nevoie pentru a ascunde toate cele presupuse „defecte“ nu este destul de adevărat, pentru că picioarele complete stereotipic considerate a fi urât. În cazul în care picioarele sunt de relief si nici celulita, aceasta înseamnă că Rochia scurta-montaj formă va fi figura perfectă și completă. Dacă o femeie are, de asemenea, un piept mare, este probabil ca rochia-montaj formular va arata chiar mai bine decât „plat“, figura subțire. Rochie pentru tot nu este doar o rochie neagra, alte culori sunt posibile. Cu o talie evidențiată și o culoare strălucitoare, merită să faceți un accent luminos în zona decolteului cu accesorii.

Dacă umerii nu sunt largi și pieptul este mic, atunci este mai bine să alegeți stiluri cu umerii deschisi. Lungimea fustei nu conteaza.

Pentru a evidenția o talie îngustă într-o rochie potrivită, utilizați o centură largă.

Moda rochii

Modă rochie scurta-montaj formă astăzi poate fi în două versiuni - ca un caz în care rochia se potrivește complet figura și fusta o linie. În rochia casei diferite draperii sunt folosite pentru a crea un volum.

Nu uitați că rochia poate avea o talie umflată - acest stil este potrivit pentru femei gravide și femei. Este ideal pentru cei care nu se pot lăuda cu presa, pentru că ascund burta înfundată.

Rochia lungă este elegantă și la modă. El este deosebit de relevant ca o rochie de seară în stil grecesc, dacă talie este prea mare. Rochia lungă roșie va arăta impresionantă - culoarea pasiunii combinată cu o fustă închisă lungă arată atât luminos, cât și elegant. Rochia neagră lungă este o opțiune mai închisă, care nu se potrivește cu toată lumea.

O rochie tricotată este un alt mod de a vă face stilul diferit. De exemplu, în anul 2012, la spectacolul Chanel, a apărut o rochie albă decolorată de împerechere voluminoasă, plasată pe coperta Voguei rusești. Are mâneci largi, o talie exagerată și, în ansamblu, arată minunat atât în ​​întregul corp, cât și subțire.

Rochie tare 1 Rochie tare 2 Rochie tare 3
Rochie de îmbrăcăminte 4 Rochie rosie 5 Îmbrăcăminte roșie 6
Rochie tare 7 Rochie tare 8 Rochie tare 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

72 − 66 =