Rochii de Christina Orbakaite

Kristina Orbakaite este o figură strălucitoare a afacerilor interne. cântăreț talentat, femeie abilă și frumoasă dansatoare într-o societate plin de farmec familiar, plină de glamour și sclipici, a fost capabil să mențină eleganța feminină și originalitate, creând propriul său stil - stilul de Christina Aguilera.

Întotdeauna în partea de sus

Costumele lui Christina Orbakaite sunt întotdeauna foarte impresionante și elegante. Steaua la evenimente sociale, de obicei subliniază forma subțire, cu ajutorul scumpe siluetă, elemente de designer montate. Christina Aguilera - câștigătorul o figură frumoasă, astfel încât să se ascundă hainele largi ar fi cu totul nepotrivit. Poate că, în topurile personale de moda, Christina Orbakaite se îmbracă pe linii de sus. În același timp, acestea corespund întotdeauna tendințelor actuale ale sezonului. În dulap există o mulțime de rochii Aguilera, printre care: seara originală - de la casa de moda Nina Ricci, Chanel, modele interesante de la Elena Yalanskoy Nikita Nagibina, Igor Chapurin, Valentin Yudashkin, precum și un bun prieten - Elena Suprun. Ascultarea la tendințele modei de sezon, Christina Aguilera și-a dovedit încă o dată că gustul și simțul stilului de la ea, desigur. La una dintre petreceri, ea a apărut într-o rochie lungă, cu o imprimare grafică monocromă. Costumul alb-negru al cântăreței a fost foarte binevenit. Apropo, negrul este una dintre culorile preferate ale stelei.

Coafurile lui Christina

Cântăreț preferat de milioane - un mare experimentator în crearea unei imagini noi. Ce sunt doar coafurile lui Christina Orbakaite. Sincer, Christina Aguilera modificări coafura ca mănuși de astăzi și poate fi văzut cu părul neted, frumos aranjate, și mâine - cu bucle spectaculoase, sparge la întâmplare în vânt; Astăzi ea are un bang infantil, iar mâine - fără. În unele clipuri Orbakayte a mers chiar mai departe, surprinzând spectatorii cu o poveste voluminoasă interesantă.

Rochii de Christina Orbakaite 1 Rochii de Christina Orbakaite 2 Rochii de Christina Orbakaite 3
Rochii de Christina Orbakaite 4 Rochii de Christina Orbakaite 5 Rochii de Christina Orbakaite 6
Rochii de Christina Orbakaite 7 Rochii de Christina Orbakaite 8 Rochii de Christina Orbakaite 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

50 − = 47