Rochii de nunta cu broderie

O nuntă este un moment special în viața oricărei femei, așa că vreau ca totul să fie perfect. Și nu este vorba doar de partea solemnă și celebrarea în restaurant, ci de îmbrăcămintea miresei. Rochia de mireasă ar trebui să devină un fel de întrupare a tuturor viselor fetei și a aspectului ei pentru a-și transmite lumea interioară.

În prezent, designerii oferă o mulțime de stiluri diferite și modalități de decorare a rochiei, dar cele mai neobișnuite sunt rochii de mireasă cu broderie. Asemenea imbracaminte sunt dotate cu un design original si autentic, ceea ce face ca imaginea mirelui sa fie memorabila.

Modele de broderie pe o rochie de mireasă albă

Astăzi, sortimentul prezintă mai multe moduri de a decora rochii, care diferă în modul în care este aplicat modelul și tipul de material. În funcție de acestea, toate echipamentele pot fi clasificate în următoarele tipuri:

  1. Rochie de mireasa cu broderie ucraineana. O rochie cu motive naționale va sublinia caracterul nestandard și frumusețea mirelui. În decor există, de obicei, imagini de culori strălucitoare și simboluri misterioase care poartă o încărcătură pozitivă. O rochie de mireasa in stil ucrainean poate fi cu broderie rosie, galbena si verde.
  2. Rochie de mireasa cu broderie de aur. Arată luxos și plin de farmec. În special fire de aur frumoase se încadrează pe țesătura de fildeș. Brodate face partea de jos și marginile unei rochii, o zonă de decolteu.
  3. Rochie de mireasa cu broderie neagra. Aceasta este o opțiune pentru doamnele extravagante. Detaliile negre vor contrasta cu fundalul alb și vor atrage cu siguranță atenția invitaților invitați. O panglică neagră legată sub piept va completa tinuta.
  4. Broderie cu margele și pietre pe rochia de mireasă. Această metodă de decorare este considerată cea mai comună. Bugles strălucește frumos în soare și face mireasa un obiect de atenție universală.

Vă rugăm să rețineți că multe rochii de mireasă sunt decorate cu broderii de mână, astfel încât acestea pot costa mult mai mult decât omologii lor "laconi".

Rochii de nunta cu broderie 1 Rochie de mireasa cu broderie 2 Rochii de nunta cu broderie 3
Rochie de nunta cu broderie 4 Rochii de nunta cu broderie 5 Rochii de nunta cu broderie 6
Rochii de nunta cu broderie 7 Rochii de nunta cu broderie 8 Rochii de mireasa cu broderie 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

4 + = 9