Rochii în stilul anilor 70

Anii 70 ai secolului trecut - timpul hippilor, nașterea muzicii disco. Îmbrăcămintea din anii 70 a reflectat culori hippy strălucitoare, strălucire de disco, ornamente și amprente în stil african. Detaliile de bază ale hainelor de acei ani: gulerul alungit, mâneci lungi cu manșete, mâneci bufante, provocând mici sau fuste la podea, neckerchiefs și eșarfe, care au fost de asemenea folosite ca un bandaj pe cap, pălării cu boruri largi, berete, modele florale, combinatii de culori incredibile, o abundență de bijuterii.

Împreună cu bluzele la modă, apoi blugi și pantaloni-arși, salopete, rochii nu au fost mai puțin în cerere. Femeile moderne de modă, fanii stilului retro, adesea acordă atenție stilului strălucit al anilor '70. În sezonul de primăvară-vară 2013, rochiile în stilul 70-80 sunt foarte relevante.

Rochie de vară în stilul anilor '70

Pentru începutul anilor 70, rolurile mini cu silueta "trapez" și modelele geometrice, care au apărut în stilul anilor 60, sunt mai caracteristice. Mai târziu, rochiile maxi au izbucnit din țesături ușoare cu modele florale sau etnice.
Și, în cele din urmă, stilul disco disco-stil este strălucitor și strălucitor cu lumini colorate disco! Moda include rochii în stil disco 70 de la țesături luminoase cu lurex, argintiu și auriu. Lăcate cizme cu cizme înalte, sandale sau pantofi pe platformă - un plus luminos pe partea la fel de strălucitoare.

Tunică în stilul anilor '70, cu ornamente de culori strălucitoare, combinate cu pantaloni scurt denim - o versiune de succes a costumului de vară din sezonul 2013.

Rochie-tricou în stilul anilor '70, carouri, cu un model floral, sau simplu, cu un guler ascuțit și mâneci lungi cu manșete - astăzi sunt foarte populare printre fashioniste.

Îmbrăcăminte festivă în stilul anilor '70

Muzica și mișcările de tineret din anii 70 au influențat, de asemenea, costumele pentru evenimente solemne. Rochia de seara sau de mireasa in stilul anilor '70 este, in primul rand, o taietura simpla si libera, culori luminoase. Broderie, diferite desene și ornamente - tipice pentru decorarea anilor '70 de rochii de seară și de mireasă. Lungimea rochiei super-minunate și a mirelui, de multe ori vălul mirelui era mult mai lung decât rochia. Stilul romantic clasic de rochii de mireasa din acea perioada - decorare cu maneci, fluturasi, dantelă. Culoarea este alb tradițional.

Rochii în stilul anilor 70 1 Rochii în stilul anilor '70 2 Rochii în stilul anilor '70 3
Rochii în stilul anilor 70 Rochii în stilul anilor 70 Rochii în stilul anilor 70
Rochii în stilul anilor 70 Rochii în stilul anilor 70 Rochii în stilul anilor 70 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

84 − 78 =