pantofi simțit

Fiecare moda se străduiește să creeze o imagine nu numai în conformitate cu stilul la modă, ci și confortabilă, practică și funcțională. Acest lucru este deosebit de important în sezonul rece. Este adesea necesar să se aleagă între tendințele care accentuează armonia și eleganța, și haine groase de încredere care dau formă și grosime masivitate. În acest caz, designerii sugerează utilizarea accesoriilor invizibile. Una dintre ele se simte în interior.

Plăcile de încălțăminte din pânză sunt fabricate din lână naturală presată. Cel mai adesea pentru acest accesoriu folosiți o grămadă de oi tăiat. Astfel, branțul ajută picioarele să se încălzească și să se usuce chiar și în cele mai înghețate geruri. Marele avantaj al acestui element al dulapului este capacitatea lor de a retine caldura chiar si atunci cand este umeda. Prin urmare, tălpile simțite sunt introduse în încălțăminte, în special pe vreme umedă umedă.

Încălțăminte cu branț din pâslă

În plus față de tălpile detașabile din pâslă, designerii oferă pantofi frumoși cu o bază naturală sau accesorii cusute. Astfel de modele nu sunt reprezentate de o mare varietate. Astăzi acestea includ:

  1. Papuci pe toaletă. Încălțămintea naturală pe bază naturală este o opțiune ideală, care vă ajută să vă odihniți picioarele după o zi lungă, plină de viață. Pentru astăzi, papucii pot fi aleși ca fiind deschise sau închise.
  2. Cizme din tricotate pe inele de pâslă. Iubitorii designerilor de originalitate oferă pantofi de mână rafinați, cu branț de pâslă. Astfel de modele sunt reprezentate de cizme tricotate din fire calde. Boots pot servi, de asemenea, ca pantofi de acasă. Dar dacă cumpărați modele înalte de fire brute pe o bază solidă, apoi cizme frumoase tricotate vor înlocui perfect încălțămintea caldă în vreme uscată și rece.
pantofi simțiți1 pantofi simțiți2 pantofi simțiți3
pantofi simțiți4 pantofi simțiți5 pantofi simțiți6
insoles simțit7 pantofi simțiți8 pătrunde în soare9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 80 = 81