pantaloni scurți și un tricou

Shorts și T-shirt - aceasta este cu siguranță un clasic. Deși numărul mare de pantaloni scurți vă permite să faceți o mulțime de imagini interesante.

Selectarea unui set de tricouri și pantaloni scurți

Alegerea de pantaloni pentru femei cu un tricou, fata arată emanciparea ei. Într-adevăr, acest set demonstrează perfect cifra. Ar trebui să alegeți modele care nu vor transforma ansamblul într-unul vulgar. Deci, regula principală atunci când selectați pantaloni scurți pentru o cămașă și invers: un lucru luminos, unul este neutru. Dacă pantalonii scurți au tăieturi neobișnuite, sunt foarte scurt sau acoperite cu accesorii interesante, atunci ar trebui să aleagă cele mai neutre tricouri fără prea multă finisare a tonurilor silențioase. Excelentă va arăta pantaloni scurți de jeans și o cămașă albă simplă, denumită în mod obișnuit un alcoolic.

Efectul invers al acestei reguli este, de asemenea, valabil, cu cât sunt mai scurte pantalonii scurți, cu atât este mai ușor să decorați și culoarea este mai puțin expresivă, cu atât este mai viu cămășia pe care o poți combina cu ele. Deci, cu pantaloni scurți-bermudas până la genunchii de culoare kaki, tricourile de toate culorile curcubeului, precum și modelele decorate cu printuri și inscripții amuzante vor arăta grozav.

Combinație de pantaloni scurți și tricouri cu pantofi

Un set de pantaloni scurți, tricouri și adidași poate fi numit un clasic adevărat de vară, astfel încât organic să completeze aceste lucruri reciproc. Cu toate acestea, adidașii nu sunt în niciun caz singura companie posibilă. Deci, dacă în orașul tău există o căldură puternică, atunci fără sandale deschise sau sandale pur și simplu nu se poate face. Pentru plimbarea de seară, puteți alege să căutați pantaloni scurți și un taler de balet interesant. Dacă doriți să extindeți vizual picioarele dvs., puteți alege și încălțămintea cu călcâi sau cu o pană. Trebuie doar să vă asigurați că pantofii nu sunt prea stricți și birou, este mai bine să dați prioritate sandalelor deschise de nuanțe de vară strălucitoare.

pantaloni scurți și un tricou 1 pantaloni scurți și un tricou 2 pantaloni scurți și un tricou 3
pantaloni scurți și un tricou 4 pantaloni scurți și un tricou 5 pantaloni scurți și tricou 6
pantaloni scurți și tricou 7 pantaloni scurți și un tricou 8 pantaloni scurți și un tricou 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

16 + = 25