Sfoară dublă

Este greu de imaginat un dulap feminin de toamnă modern, fără haina. Se îmbină perfect cu multe lucruri și reprezintă un spațiu uriaș pentru imaginație. Iubitorii clasici și consistența preferă modelele pentru genunchi fără miros, iar fetele moderne poartă un strat dublu. Ea aduce în imagine un fel de ușurință și o face mai relaxată și mai interesantă.

Femeia cu două breșe - povestea unui lucru

Istoricii modei pretind că inițial a fost creată o blană dublă cu brevet numai pentru bărbați, și anume pentru soldați. Tunicile militare ar fi trebuit să fie protejate de vântul piercing și de frig, astfel încât sa dezvoltat o formă de miros profundă.

În interpretarea femeii a stratului a apărut în Irlanda de la Ulster. Era o haină de iarnă dublă cu pânză groasă, cu o glugă detașabilă. La modă, acest model a venit după a doua lume. A fost un produs concis cu un minim de decor militar. Cu toate acestea, în anii 60, forma a fost transformată, iar fuste largi și țesături imprimate au început să apară.

Astăzi, moda oferă o mulțime de modele pentru doamne, începând cu un strat clasic dublu-breasted, terminând cu straturi scurte "soldat" - un strat cu o centură largă.

Cu ce ​​să purtați un strat dublu?

Anumite modele pot fi combinate cu diferite lucruri. Care dintre ele?

  1. Stilul este militar. Aceasta este o haină scurtă, dublă, potrivită pentru talie și arsă în jos. Produsul arată grozav, cu o centură de piele brută și cizme cu cizme largi. Potrivit pentru cache-ul de zi cu zi.
  2. Stil strict. Alegeți un strat pre-îmbrăcat dublu-breasted cu lungime maximă sau lungime genunchi. Poate fi purtat cu costume stricte și rochii de birou. Elegant, feminin și matur.
  3. Imaginea feminină. Va veni în haină la îndemână cu o fustă largă. Combinați-o cu o centură subțire și accesorii luminoase (mănuși, eșarfă, sac).

Când cumpărați acest strat, acordați atenție materialului. Astfel, o haină de cașmir cu două brețe va da o imagine de lux, tweed - va face imaginea puțin "neglijentă" și eliberată, iar buchetul va arăta confortabil și delicat.

Îmbrăcăminte dublă 1 Îmbrăcăminte dublă 2 Înveliș dublu-brevet 3
Îmbrăcăminte dublă 4 Îmbrăcăminte dublă 5 Îmbrăcăminte dublă 6
Îmbrăcăminte dublă 7 Îmbrăcăminte dublă 8 Îmbrăcăminte dublă 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 54 = 63