pantaloni pentru iubit

Lucrurile de la denim câștigă din ce în ce mai mult Olympus la modă, iar în camera de vestiare a aproape fiecărei fete găsiți iubiți de pantaloni scurți. Acest model este cunoscut de mulți în stilul de blugi, pe care fashionista le-a împrumutat de la prietenul ei. Principalul caracteristic al acestui hit de vară este un fund netratat sau ascuns.

Cu ce ​​să purtați pantaloni scurți de dame pentru femei?

Ei spun că înainte de a face o imagine, trebuie să cumpărați pantofi. Bazându-se pe acest element al dulapului, se recomandă selectarea tuturor resturilor de haine. Deci, pantofii eleganți cu talpa joasă vor fi un extraordinar plus față de o bluză fabricată din țesături ușoare și aerisite. În acest caz, "prietenii" pot fi decorați cu o curea de o gamă de culori cu pantofi.

Pentru a adăuga o notă de sportivitate, de activitate, de stil urban, de un duet de blugi cu prietenii scurți cu adidași, mocasinele vor deveni la modă. În partea superioară se poate decora un vârf unic sau un tricou cu imprimări diferite.

În plus, un astfel de model poate și trebuie purtat cu pantofi pe ac de păr. Deci, sub bărcile corporale este potrivit să ridicați pantaloni scurți de culoare albastru închis și o cămașă cu aceeași schemă de culoare. Finalizați aspectul mai bine cu un blazer ușor și o geantă de mână similară.

Nu ignora combinația clasică de alb-negru, ciocolată neagră și lapte. Shorts în stilul iubitului va fi perfect combinat cu partea de sus albă. În acest caz, accesoriile pot fi selectate într-o gamă de culori și din punct de vedere al contrastelor.

Și chiar și în pantaloni scurți rupti look romantic si tandru, stilistii recomanda pentru a completa imaginea topom culturilor cu dantelă feminină și accesorii elegante.

prieten scurt1 prietenul scurt prieten scurt
prieten scurt4 prieten scurt5 prieten scurt
prieten scurt prieten scurt8 prietenul scurt

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 1 = 4