Șifon rochii - o selecție de modele cele mai la modă și elegant

Chiffon rochii sunt invariabil asociate cu sensibilitate, romantism si frumusetea unei femei. Ele sunt ideale pentru uzul zilnic în vreme caldă, date romantice sau evenimente solemne. În plus, în unele cazuri, articole de garderobă similare se pot potrivi bine imaginii afacerii.

Șifon rochii 2017

Produsele din sifonul de aer rămân populare timp de mai mulți ani, totuși, cu fiecare sezon, aspectul lor se schimbă ușor. Deci, cele mai moderne rochii de șifon 2017 sunt prezentate în următoarele stiluri:

 • modele de tăiere liberă, ideale pentru plimbări de vară și date romantice. În funcție de preferințele individuale ale fashionista, pot avea o scurtă, medie sau maximă și absolut orice execuție stilistică. Mai ales populare în rândul fetelor tinere și a femeilor sunt rochiile jucăușe, cu flori imprimate și flounces pe tivul;
 • mânere și chiffon maxi laconic. De regulă, ele sunt fabricate din material monofonic;
 • chiffon rochii 2017

 • Modele combinate, partea inferioară a cărora este realizată din material dens, iar cea superioară - din sifon subțire. În plus, articole de îmbrăcăminte populare, care sunt realizate în întregime din bumbac sau alte materiale, dar au un detaliu interesant - manecile din sifon translucide;
 • chiffon midi-rochie de o silueta montate. Aceste toalete sunt ideale pentru femeile luxuriante.
 • trendy rochii de sifon 2017

Rochii de modă șifon

Lucrul cu sifonul natural nu este ușor, deci majoritatea produselor din acest material au o tăiere simplă și o mică cantitate de elemente decorative. Între timp, tehnologia modernă vă permite să creați din această țesătură neobișnuit de subțire o varietate de modele de îmbrăcăminte pentru femei, inclusiv costume cu mai multe straturi. Deci, rochii frumoase de șifon pot avea diferite lungimi, culori și alte caracteristici.

rochii de moda din sifon

Rochii de modă șifon

rochii frumoase de sifon

Șifon rochie în podea

Rochii lungi de sifon sunt incredibil de frumoase și rafinate. Ei sunt capabili să demonstreze feminitatea și eleganța posesorului lor, precum și stilul său unic de stil. Asemenea imbracaminte este o alegere excelenta pentru evenimente solemne, de exemplu, o nunta care se desfasoara in conditii de vreme calda in aer liber. În plus, într-o toaletă similară, puteți merge în siguranță la o întâlnire romantică cu un iubit sau o plimbare prietenoasă.

Șifon rochii în podea sunt potrivite pentru toate femeile. Datorită maxi-lungime, acestea pot ajuta la „pyshechki“ masca plin de picioare, coapse și fese, în timp ce nu împovărează silueta si nu atrage atentia din jurul defectele figura existente. frumusețile zveltă astfel de haine arata extrem de tentant, deoarece acestea accentuează curbele feminine și rotunjimea corpului proprietarului său. Singurul dezavantaj al acestor toalete poate fi considerată o reducere vizuală a creșterii femeilor, cu toate acestea, această problemă este rezolvată ușor cu ajutorul unor pantofi cu toc înalt.

chiffon rochie în podea

Șifon rochie în podea

rochii lungi de sifon

Șifon rochie de tăiat liber

Rochie elegantă din tăierea liberă a șifonului - o altă opțiune care va arăta bine proprietarului oricărui tip de cifră. Datorită caracteristicilor acestui model, acesta se strecoară frumos peste corpul feminin, distragând atenția celorlalți de zonele cu probleme sau de părțile proeminente. Cu toate acestea, acest stil nu subliniază nici subțire sau exhaustivitate excesivă.

Finalizarea sexului frumos sunt mai susceptibile de a alege rochia neagra sifon, ceea ce reduce vizual circumferința șoldurilor, talie si piept, nu numai datorită caracteristicilor tăiat, dar, de asemenea, din cauza culorii închise a materialului. Între timp, atunci când cantitatea selectată în mod corespunzător de bunuri sifon orice altă culoare, inclusiv alb, și, de asemenea, simula cu succes forma și făcându-l mai proporțională.

chiffon rochie

Șifon cămașă rochie

Unele stiluri de rochii de sifon nu ies din moda de zeci de ani. De exemplu, produsele de tricou tăiat au câștigat popularitate în rândul fetelor și femeilor de foarte mult timp și sunt incredibil de relevante pentru ziua de azi. Aceste modele au un rând vertical de butoane și un guler, care, totuși, nu are forma unui rack, spre deosebire de articolele din dulap de bumbac.

chiffon cămașă rochie

Șifon rochie cu dantelă

Rochie impecabilă pentru femei, decorată cu dantelă, excelentă pentru sărbători. Oferă imaginii proprietarului său un farmec unic, feminitate și sensibilitate. În acest rochii din șifon moderne sunt modeste și castă ca material de bază și o dantelă în cele mai multe cazuri, o căptușeală opacă cusute. Din acest motiv, într-o astfel de toaletă poate să apară în condiții de siguranță la un eveniment oficial sau chiar o întâlnire de afaceri, în cazul în care nu necesită respectarea strictă cu codul vestimentar de birou.

chiffon rochie cu dantelă

Șifon rochie cu flounces

Fluturașii mari și mici dau fiecărui subiect de dulap pentru femei jucăușă și flirt. În plus, aceste elemente decorative pot ajusta vizual silueta în anumite locuri și o pot face mai armonioasă și proporțională. Deci, în funcție de deficiențele existente ale figurii, se recomandă fetelor și femeilor să aleagă următoarele modele de rochii de șifon cu flăcări:

 • frumusețile care sunt stânjenite de un piept mic ar trebui să-și dea preferința pentru produsele cu flounces în zona de bust;
 • acoperiți un burta mică vor fi flounces mari în talie, care amintește de bască;
 • pe doamne cu șolduri mari arata haine foarte frumoase cu bastoane din spate. Ei dau imaginii proprietarului său o pianitate și o anumită unicitate;
 • fețele prea subțiri se potrivesc cu hainele, decorate cu flăcări de-a lungul întregii lungimi;
 • În cele din urmă, rochii de șifon cu flăcări pe mâneci, în zona gâtului sau gâtului vor arăta bine pe orice femeie.

chiffon rochie cu flounces

Șifon rochie cu un miros

O rochie ușoară de sifon cu un miros este o opțiune excelentă pentru un eveniment solemn care are loc în timpul verii. Acest material luminos și romantic creează în jurul proprietarului său o atmosferă de aerisire și îl face pur și simplu fermecător. În mod tipic, aceste costume sunt decorate cu maneci, maneci și flopi pe fustă, datorită cărora se realizează mai multe straturi materiale și vizuale.

chiffon rochie cu un miros

Rochie cu mâneci de șifon

Din sifonul natural se poate face ca întregul produs și elementele sale individuale. De exemplu, fetele și femeile nu sunt doar rochie de sifon popular cu mâneci lungi, dar combinația de elemente de garderobă în care acest material subțire și translucid cusute doar mâneci. În acest caz, cea mai mare parte a costumului poate fi făcută din bumbac, lenjerie, poliester, amestec și alte țesături.

Această decorare arată foarte rafinată și neobișnuită și, în plus, este potrivită pentru absolut toate femeile. Deci, doamnelor minunate cu plinătatea excesivă a mâinilor și zona gâtului, aceasta va ajuta să se ascundă acest neajuns, și sexul frumos cu cifra de „para“ pentru a adăuga volum în partea de sus, astfel ușor corectată silueta și cât mai aproape posibil de ei „clepsidră“.

rochie cu mâneci de șifon

Rochie-tunica din sifon

Mai scurte rochie de sifon pentru vara, care seamănă cu o tunica, arata grozav pe fată subțire, care nu a ezitat să demonstreze altora picioarele lor seducătoare și atractive. Nu va fi adecvată în toate locurile, deci în unele cazuri trebuie să fie completată cu jambiere subțiri sau colanți. În plus, aceste tunici se combină în majoritatea cazurilor cu pantofi pe o talpă plană, deoarece un călc înalt poate să le facă și mai scurți.

tunică de șifon

Chiffon rochii pentru plin

O rochie plină de șifon ajută la rezolvarea problemei vechi - pentru a scăpa de "greutatea" vizuală a siluetei. Datorită ușurinței, aerisirii și greutății acestui material, astfel de produse permit obținerea unei vizibilități aparente și ascund multe neajunsuri ale figurii. De exemplu, în pliurile și draping sifon poate ascunde în condiții de siguranță picioare complete sau solduri, sau distrage atenția de la forma de san pierdut.

În special potrivite pentru "pyshechek" următoarele stiluri:

 • care iese pe podea, care poate avea o caracteristică seducătoare sub forma unui spate deschis;
 • model cu un tiv cerșit. Lungimea inegală, în acest caz, va distrage atenția celorlalți din alte părți ale corpului și va face figura vizibil mai armonioasă;
 • Opțiuni în stil grecesc cu o talie exagerată. Datorită acestei caracteristici, ele ascund șoldurile și fese bine umplute;
 • subțire și aproape fără greutate.

chiffon rochii pentru plin

Rochii de șifon de seară

Aproape la fiecare eveniment solemn puteți întâlni o fată care a ales pentru ea o rochie de seară de șifon. O astfel de tinuta este capabila sa faca un sex echitabil plod si irezistibil, atat de multe femei isi dau preferinta. În funcție de tipul de material utilizat, o astfel de rochie poate avea următoarele soiuri:

 • model translucid de sifon natural;
 • netedă și satinată satinată;
 • Proiectare excesivă, schimbarea intensității culorii în funcție de iluminare;
 • o toaletă eficientă din perle-sifon, care are o nuanță neobișnuită și originală.

În plus, de multe ori din acest material sunt cusute și rochii de seară mini- sau midi-lungime. De regulă, ele sunt alese de fete tinere și subțiri, cu toate acestea, doamnele fine de mărime plus pot alege astfel de variante dacă picioarele lor nu arată prea masive și grele. Majoritatea acestor echipamente sunt echipate suplimentar cu o căptușeală opacă, datorită cărora nu par prea franc sau vulgar.

rochii de șifon de seară

Rochii de șifon de seară

Șifon rochie de seară în podea

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

9 + 1 =