silueta unei femei

Ce mai mult la femei atrage sexul opus? Există multe răspunsuri diferite la această întrebare. Cineva ar putea spune că este ochii strălucitori și un zâmbet fericit, cineva - este delicios forma curbați, cineva - care este râs răutăcios ... În general, lista poate continua și fiecare dintre răspunsurile propuse la ceea ce într-un fel, în felul său, drept, pentru că toți oamenii au gusturi diferite și, prin urmare, atrag lucruri complet diferite. Dar nu poate fi negat că este prima impresie vizuală, care este importantă, deoarece este puțin dificil de evaluat unele aspecte ale personajului. Și primul lucru la care poți atrage atenția este o figură. În general, aspectul întreg este important - haine, mers, maniere, dar figura, silueta unei femei - este ceea ce atrage atenția. Dar ce este această siluetă? Și ce ar trebui să fie silueta unei femei frumoase? Să aruncăm o privire mai atentă la acest lucru, departe de întrebarea simplă.

Silueta unei femei subțiri

Deci, ce este el - o siluetă subțire? Toată lumea cunoaște forma prețioasă a figurii ideale - "90-60-90". Dar de ce este exact așa? Răspunsul este simplu - deoarece forma ideală a figurii unei femei este "clepsidra", ceea ce înseamnă un piept și șolduri luxuriante, precum și o talie subțire. Se crede că aceasta ar trebui să fie silueta unei femei. Dar nu pentru fiecare membru de sex echitabil acest ideal este atins, deoarece cifrele sunt complet diferite pentru fiecare. Ce să facem în acest caz? Principalul lucru nu este disperarea, deoarece fiecare figură este atractivă în felul său și, dacă doriți să vă faceți cifra mai atractivă pentru aspectul masculin (și al dvs.), atunci îmbrăcămintea potrivită vă va ajuta.

De exemplu, clasicele genului sunt rochii. Nu pentru nimic, odată ce femeile doar se îmbrăcau și purtau, pentru că arătau foarte feminine, elegante, elegante. În plus, rochiile pot ascunde defectele din figură, dacă alegeți stilul și schema de culori potrivite. Rochii foarte interesante în stilul noului arc, care au doar o formă ideală de "clepsidră". Silueta unei femei într-o astfel de rochie va fi doar perfectă. De asemenea, sunt bune rochii lungi care ascund unele dezavantaje ale părții inferioare a corpului și prelungește vizual picioarele. În plus, silueta unei femei într-o rochie lungă arată foarte rafinată.

Dar ce să facem pentru femeile de afaceri, cărora pur și simplu nu le permite să imbracă o varietate de rochii? De fapt, nu este nimic de îngrijorat, deoarece o rochie de birou plictisitoare poate fi făcută incredibil de elegantă și interesantă. Camasi sunt acum un hit al sezonului, asa ca atunci cand puneti pe o tricou, puteti fi sigur ca va arata la moda. O fusta de creion, care este adesea aleasa de doamnele de afaceri, confera figurii o schita seducatoare, facandu-l mai feminina si punand accent pe talie. Și dacă mai poți purta o jachetă sau o jachetă potrivită, aceasta va atrage o mulțime de priviri. Deci, silueta unei femei de afaceri poate să nu arate mai puțin seducătoare decât silueta unei femei în rochie.

Silueta unei femei pline

Există o mulțime de femei cu un exces mic de greutate. Adesea încearcă greu să piardă în greutate, dar nu este întotdeauna posibil, pentru că există un anumit tip de figură, în care o formă de măreție este extrem de naturală. Dar multe femei bătătorite cred că nu arată atractivă. Nu e așa. Dacă te uiți la istorie, se pare că femeile au fost întotdeauna întâmpinate cu sani magnifici și șolduri largi, deoarece se credea că femeile cu astfel de caracteristici sunt mai ușor să devină mame bune. Deci, dacă aveți o figură magnifică, atunci nu vă stânjeniți. Silueta unei femei pline nu pare mai puțin atrăgătoare decât o siluetă subțire, este doar necesar să alegeți haine cu competență pentru a accentua demnitatea lor, în loc să evidențieze dezavantajele.

silueta unei femei 1 silueta unei femei 2 silueta femeii 3
silueta unei femei 4 silueta unei femei 5 silueta unei femei 6
silueta femeii 7 silueta unei femei 8 silueta unei femei 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

67 + = 75