Șorturi și șosete

Au dispărut zilele când numai bărbații purtau pantaloni și pantaloni scurți. Sa spunem chiar mai mult - femeile noastre moderne de moda poarta pantaloni scurti indiferent de sezon: vara, toamna, primavara si iarna. Ceea ce nu este surprinzător, pentru că pantaloni scurți sunt mult mai confortabili decât minișele, dar arată la fel de sexy.

În toate vârstele și în orice moment, orice fată din primăvară a visat o nouă imagine, despre actualizarea dulapului și despre cum să arate elegant, la modă și atractivă. Și ce detalii de haine se pot apropia sau se potrivesc cu toate aceste criterii? Desigur, ciorapi de genunchi. Iar combinația de pantaloni scurți și șosete este o modalitate sigură. O fată în șorturi și golfuri va arăta întotdeauna spectaculoasă.

Cum să purtați șorturi și șosete?

Pentru mai multe sezoane la rând, golfurile alungite rămân în tendință și se bucură de o popularitate incredibilă. Șosetele groase de genunchi reprezintă un articol complet de garderobă care se potrivește aproape oricăror elemente. Trebuie doar să vă includeți imaginația și să nu vă fie frică să experimentați și să combinați, ceea ce vă va permite să creați un număr imens de imagini unice și flirty.

Culorile groase de negru sau gri pot fi combinate cu diferite modele de pantaloni scurți. Mai ales interesant este imaginea în care există o mică bandă de corp deschis între pantaloni scurți și golf. Astfel - există ceva mister.

Pentru a atrage atenția masculină apropiată, este suficient să purtați șorturi scurte și șosete alungite strânse - aceasta este o combinație foarte îndrăzneață și o opțiune complet sigură.

Foarte la modă și atrăgătoare, dacă imaginea de "pantaloni scurți-golf" completează cardigane, blazeri sau jachete de piele elegante.

În ceea ce privește pantofii, cizmele de pe pantofi, sandale, încălțăminte sunt perfecte pentru pantaloni scurți cu golf. Deși nu este exclusă opțiunea de călcâi. Dar dacă doriți să vă simțiți încrezători și fericiți să vă așezați pe picioare, atunci - oxford, puști, cizme înalte sau cizme mici.

Șorturi și șosete1 Șorturi și șosete2 Șorturi și șosete3
Șorturi și șosete4 Șorturi și șosete5 Șorturi și șosete6
Șorturi și șosete7 Șorturi și șosete8 Șorturi și șosete9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

1 + 3 =