Sprâncenele lui Kara Delevin

Sprâncenele Kara Delevin - aceasta este o întruchipare vie a celor mai recente tendințe de modă. Chiar și în primăvară, după ce sa familiarizat cu cele mai recente tendințe, multe femei de modă au pus penseta în cutia din spate și au început să lubrefice cu sârguință sprâncenele cu ulei de ricin. Și toate pentru a vă aduce imaginea mai aproape de ideal cât mai curând posibil. Și, mai precis, faceți apoi sprâncenele groase și expresive, ca Kara Delevin. Adevărat, sprancenele modelului binecunoscut de standardele moderne pot fi numite ideale. Desigur, acum aproape zece ani fata nu ar fi reușit să evite ridiculizarea, dar nu azi. "Schimbând cursul cardinal", designerii au ridicat sprâncenele groase în clasamentul principalelor tendințe, iar Karou a fost prezentat ca un exemplu de imitație. De fapt, întrebarea cum să crească sprancenele ca cea a lui Kara Delevin îngrijorează toate modașii din lume care vor să țină pasul cu vremurile.

Cum a crescut Kara Delevin sprancenele?

Potrivit ei, sprâncenele lui Kara le-a moștenit de la bunica ei și, mulțumită de aspectul ei pentru a-și ajuta penseta, rareori a recurs la "fleacuri". Sprâncenele largi, groase și expresive ale lui Kara Delevin o fac irezistibilă chiar și fără machiaj, deoarece accentele principale în cazul ei sunt deja aranjate de natură. Cu toate acestea, dacă fată rămâne credincios la convingeri și dacă ea va refuza pensete atunci când tendințele de frumusețe "se întoarce" împotriva ei, timpul va spune. Între timp, putem ghici doar cum Kara Delevin va arăta cu sprâncene subțiri și va fi mulțumit de munca artizanilor din Photoshop.

Cum sa creasca sprancenele ca Kara Delevin?

Dorind să obțină forma și grosimea sprâncenelor lui Kara Delevin, multe fete decid chiar și pe plastic. Apropo, un număr record de recursuri cu această cerere au fost înregistrate în Marea Britanie, unde provine frumusețea cu părul negru Kara.

Cu toate acestea, așa cum asigură artiștii de machiaj, pentru a obține ceea ce doriți nu este neapărat "să cadă sub cuțitul chirurgului". Chiar și tinerele doamne, care au muncit din greu, întorcându-și sprâncenele într-o fire de modă, se pot întoarce la aspectul lor original, renunțând la pensetă doar două luni. Accelerarea procesului de creștere va ajuta produsele cosmetice speciale, iar pentru a da forma dorită și aspectul bine îngrijit, puteți folosi gelul pentru a repara. După ce sprancenele cresc, este recomandabil să contactați un profesionist care va alege forma optimă și va da umbra dorită.

La urma urmei, sprâncenele lui Kara Delevine îi permit să pară perfect chiar și fără machiaj, doar pentru că fața și culoarea părului se potrivesc perfect cu ovalul ei.

Sprâncenele și machiajul Kara Delevin sprancenele sparte Kara Delevin forma sprâncenelor Kara Delevin

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

45 + = 51