sprancenele lily collins

"Sprancenele mele sunt ceva ce nu mă voi schimba niciodată în mine"- a spus o dată faimoasa frumusețe Hollywood-ului Lily Collins, care a apărut recent într-un film romantic" Cu dragoste, Rosie ". Proprietarul unui aspect chic este renumit nu numai pentru abilitățile sale de actorie, ci și pentru frumusețea ei naturală, care invidie multe.

Secretele frumuseții Lily Collins

Actrita are foarte multi fani din intreaga lume. Unii sunt atât de dornici să o imite, chiar recurgând la sprâncene. Cel mai interesant lucru este că însăși Lily nu consideră acest lucru "zest". În plus, sprâncenele ei groase par prea nepoliticos și nefondat. În ciuda acestui fapt, ea continuă să-i încânte pe fani cu un machiaj uimitor și un zâmbet fermecător.

În ceea ce privește îngrijirea sprâncenelor, vedeta filmului „Death Machines: City of Bones“, el susține că el nu a recurs la tatuare și alte lucruri. Singurul lucru pe care îl face în fiecare zi este pieptenirea lor. În acest caz, pensulă lubretează într-o soluție specială pentru sprâncene. Când nu există niciunul, se utilizează glicerină sau ulei de măsline. Dacă vorbim mai multe detalii despre alegerea unei pensule, acesta poate fi, de obicei, din cauza unui rimel sau dobândite în acest scop un creion, pensula la capătul care este fixat. Nu mai există proceduri, așa cum asigură starul de început, nu o face. O asemenea frumusețe dense a ajuns de la natură.

Cum sa faci sprancenele ca Lily Collins?

Dacă nu vă puteți lăuda de sprâncenele stufoase, atunci este important să aveți grijă de ele în mod corespunzător. Cel puțin o dată pe săptămână, se recomandă aplicarea unei măști pe acestea sau aplicarea unei comprese.

Lily Collins știe să sublinieze frumusețea sprâncenelor largi - cu ajutorul machiajului. Dacă aspectul o cere, linia lor trebuie accentuată cu ajutorul unui creion tare. În plus, este mai bine să folosiți două nuanțe: una care este mai ușoară trebuie aplicată la vârful exterior.

sprancene lily collins1 sprancene crin collins2 sprancene lily collins3
sprancenele au străpuns collins4 sprancenele au străpuns collins5 sprancene lily collins6
sprancene lili collins7 Sprancenele au străpuns collins8 sprancene lily collins9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

15 − = 7