Stilul Cameron Diaz

Nu e de mirare că ei spun că atunci când există un amestec de sânge, se naște un om cu adevărat frumos și perfect. Acest lucru poate fi văzut cu ușurință, cu o singură privire la faimoasa actriță Cameron Diaz. Tatăl actriței este un cubanez care sa născut în SUA, iar mama este jumătate germană și engleză. Poate că datorită acestui fapt, exterior și, în special, machiaj Cameron Diaz este foarte neobișnuit și incredibil de atractiv. Și numai ce este zâmbetul ei radiant și stilul unic!

Stradă Cameron Diaz

În ciuda faptului că Cameron este una dintre cele mai populare actrite de la Hollywood, ea a preferat imaginea unei fete obraznic și răutăcioase. Desigur, pentru ocazii speciale, Cameron Diaz alege rochia de lux, dar în viața de zi cu zi, ii place haine simple, realizate din materiale naturale.

În copilărie, Diaz îi plăcea blugi și diverse cămăși de flanelă. Și ea era un aderent clar, un stil de rock. Mama Cameron ia susținut fiica în totul și chiar a mers cu ea la concerte rock.

În creștere, Cam recunoaște că, în cea mai mare parte, îi plac puloverele învelitoare și tricourile libere. Cu toate acestea, stilul stradal al lui Cameron Diaz este încă mai armonios. Orice haine poate adăuga frumos accesorii, iar costumul ei devine imediat elegant și la modă.

De asemenea, actrița pur și simplu adoră accesorii. Anterior, ea a preferat să poarte eșarfe diferite, kosyachki și capul frumos. Cu toate acestea, chiar și recent, de multe ori poartă pălării și pălării elegante.

Cameron Diaz Pantofi

Este necesar să se acorde o atenție deosebită lumii "pantofului" fetei. În anii '90, încălțămintea lui Cameron Diaz nu era foarte expresivă și variată. Cu alte cuvinte, a fost o mare varietate de modele diferite de pantofi cu nasuri ascuțite. Dar un pic mai tîrziu, Cam începu să dea preferință pantofilor cu o bucată de picior în formă de migdale. De asemenea, actrita a placut sandale cu toc, pe care le combină cu rochii de seara si cu blugi de obicei.

Sandalele, de asemenea, devin adesea un element greu al imaginii complete a fetei. Și nu în zadar! În plus față de confort, ei dau încă stelei americane o anumită parte din greșeală!

Stilul Cameron Diaz 1 Stilul Cameron Diaz 2 Stilul Cameron Diaz 3
Stilul Cameron Diaz 4 Stilul Cameron Diaz 5 Stilul Cameron Diaz 6
Stilul Cameron Diaz 7 Stilul Cameron Diaz 8 Stilul Cameron Diaz 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

5 + 4 =