Stilul Hippie

Probabil, pe Pământ nu există nici o persoană care să nu fi auzit nimic despre hippies, "copii de flori". Cineva se referă negativ la această subcultură, cineva își susține ideile, dar reprezentanții ambilor poli impun uneori să folosească stilul hippy în imaginea lor.

Stilul Hippie în haine

Stilul de hippy se distinge prin simplitatea sa, pentru că reprezentanții acestei mișcări încearcă să se apropie de natură. Prin urmare, dragostea de țesături naturale, și dorința de a merge desculț în sezonul cald. În plus, hippies nu le place logo-ul companiei plasate pe haine - tricou poate fi desen abstract sau un semn „Pacific“ - un porumbel stilizat labă într-un cerc. Supliment pot fi veste din piele sau denim.

Cel mai recunoscut detaliu al unui costum hippie este blugi sau pantaloni. Flushul pornește de la genunchi, partea de jos a pantalonului se extinde atât de mult încât se închide aproape întreaga picior. Ei bine, dacă pantalonii sau blugi vor fi modificați personal de dvs. - brodate cu mulina sau margele, vopsite în culori.

Rochiile în stil hippies sunt de obicei libere, lungi, cu un model luminos psihedelic sau model etnic. Fusta în stil hippie ar trebui să fie de asemenea lungă, largă, într-o pliantă liberă.

pantofi hippy sunt prea simplu - pentru cizme de iarna pantofi plat (nu cizme în stil militar, pacifiștii hippie) din material moale, cu modele etnice - ei, de asemenea, vă puteți coase. În vara, ar trebui să meargă desculț mai des, alteori să purtați sandale din piele sau espadrille.

Culorile hainelor sunt luminate, acide, modelele etnice sunt binevenite, și prezența elementelor etnice de îmbrăcăminte, de exemplu, ponchii.

Coafuri în stilul hippies

Dacă credeți că cel puțin coafurile hippy vă vor mulțumi cu complexitatea și sofisticarea lor, atunci vă greșiți. Efectuarea stilului este destul de simplă - fie părul înțepenit, fixat cu o curea din piele, sau o panglică (khairatnik), purtată pe frunte sau în panglici goale. Mijloacele de styling, părul rafinat, după cum ați înțeles deja, nu sunt aici. Hipiții adevărați nu au nimic împotriva decorării părului lor cu flori proaspete, pentru că ei înșiși sunt "copii de flori". În plus față de florile din păr, puteți tese panglici, împleti margelele cu margele, ață, margele.

Machiajul hippilor

Aspirându-se la tot ceea ce este natural, hippies și machiajul nu sunt ocolite. Adică, produsele de îngrijire a pielii pot fi utilizate și necesare, iar produsele cosmetice decorative ar trebui utilizate cel puțin. Este adevărat că există o altă perspectivă asupra machiajului hippilor - reprezentanții acestei mișcări au o slăbiciune pentru culorile luminoase. Prin urmare, opțiunea următoare este permis machiaj: sprancene groase, creion maro subliniat, cu ochii bold-up (contur ochi complet încercuit), umbra luminos (câteva nuanțe cu tranziții), gene, vopsite cu generozitate de cerneală neagră sau color. Compozitia acestui stil este necesar să se folosească fard de obraz luminos, buze nu este izolat în mod particular, lăsând culoarea naturală sau dându-i o nuanță de lumină, folosind aproape de culoarea naturală a ruj.

Hippies bijuterii și accesorii

rochii în stilul hippies

Hippies respira neuniform pentru diferite tipuri de bijuterii, deși toate sunt realizate manual sau foarte asemănătoare. Hippy cercei sunt luminoase, pot fi făcute din margele, cu o mulțime de pandantive. Hippie semnul preferat "pacient" poate fi pe cercei, este purtat ca un pandantiv în jurul gâtului, această pictogramă este pictată pe tricouri, cusute pe veste și jachete.

Brățările de hippie sunt deosebit de celebre. Acestea sunt brățări țesute din fire sau margele. Astfel de bijuterii au fost împrumutate de la hippii indienilor. Botezurile sunt numite și brățări de prietenie, deoarece acestea sunt țesute și date prietenilor lor. Astfel, cu cât mai mulți oameni au o cunună în mâinile lor, cu atât mai mulți prieteni au.

O altă populară decorare în prezent a corpului - tatuajele în mediul hippie nu sunt acceptate.

Pungi în stilul hippies sau tridimensionale cu broderii și broderii sau mici pungi nazale (ksivniki). Această geantă de mână este adesea realizată cu mâna proprie și este extinsă cu diverse modele.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

49 − = 47