Stilul italian este o combinație de eleganță, senzualitate și aristocrație. Italienii le place să se îmbrace frumos, dar, de asemenea, nu uita de confort și comoditate.

Imaginea elegantă a italianului este întotdeauna învelită în erotism - tocuri înalte, fuste mini, ciorapi, accesorii luminoase și make-up captivant.

Coafuri și machiaj în stil italian

Femeile italiene sunt femei destul de emoționale, așa că le place să-și exprime sentimentele prin păr și machiaj. Buclele volumetrice italiene nu ies din moda! De asemenea, împletiturile de aer și flemele asimetrice decorează orice imagine.

Make-up-ul în stil italian este un ton bronzat al feței, mâini flăcătoare, mișcări luxuriante și buze strălucitoare. Italienii preferă un machiaj saturat și coafuri tridimensionale.

stil italian 10 stil italian 11 stil italian 12
stil italian 7 stil italian 8 stil italian 9

Rochie de mireasa in stil italian

Stilul italian prevede țesături ușoare de aer, care vor sublinia în mod favorabil toată demnitatea miresei. O siluetă clară, simplitatea liniilor și un decor rafinat - acestea sunt principalele caracteristici ale rochiei de mireasă în stil italian. Stilul său preferat italian este "clepsidra". O asemenea rochie va arăta tot romantismul și feminitatea mirelui.

Conservatorismul italian prevede o rochie de mireasă tradițională albă. În conformitate cu semne străvechi de la ochiul rău, mireasa trebuie să protejeze vălul. Dintre ornamente, trebuie să existe numai inelul de nuntă.

Rochie în stil italian

Gustul rafinat al Italiei înseamnă rochii elegante, sexy și spectaculoase. Moda italiană este întotdeauna bazată pe clasic, deci culorile primare sunt negre, gri, maro și albastru. Dintre stilurile cele mai populare - caz rochie rafinat.

În rochii, nu veți găsi niciodată detalii vulgare și decupaje. Rochia italiană trebuie să sublinieze pasiunea și luxul unei femei, astfel încât principalele caracteristici ale tăierii de rochii sunt restrângerea și simplitatea.

Stilul țării italiene

Din țara italiană puteți distinge mai multe motive reale - culori strălucitoare, modele originale, simplitate și confort. Bluze gratuite, fuste de drăguț sub genunchi, sundresses de lumină, broderii și ornamente originale vă vor face imaginea de neuitat. De asemenea, aici sunt accesibile accesorii atractive: margele, bratari, inele si cercei. De pantofi, este probabil să fie pantofi de balet multi-colorate, cizme și cizme fără tocuri.

A studia stiluri diferite este o distracție destul de fascinantă. Mai ales puteți găsi ceva care să vă perfecționeze imaginea!

stil italian 1 stil italian 2 stil italian 3
stil italian 4 stil italian 5 stil italian 6
stil italian 13 stil italian 14 stil italian 15

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 1 = 4