Stilul Lolita

Astăzi, stilul Lolita a devenit deja o subcultură cu drepturi depline. El a apărut în anii '70, dar la vârful popularității era doar în anii '90. Tendința principală a imaginii este dorința de a arăta un pic copilăresc, elegant și drăguț. Imaginea este un pic cam ca o păpușă de porțelan.

Stil japonez Lolita

Acest stil este incredibil de popular printre tinerii din Japonia. Există mai multe tipuri de această direcție, ia în considerare cele mai frecvente dintre ele:

  1. Stilul gotic Lolita. Această opțiune este cea mai recunoscută în Occident, iar la domiciliu este una dintre cele mai populare. Subcultura gotică a avut o influență puternică asupra modei. Clasica pentru tinuta este negru, dar nu rareori este completata cu alb, vernisaj sau culoarea valului marii. Stilul gotic al lui Lolita este de asemenea ușor de recunoscut prin machiajul său luminos, în tonuri negre.
  2. Stilul clasic Lolita mai rafinat, pentru o doamnă cu adevărat educată. Hainele sunt nuante discrete: bej, burgund, maro. Utilizați frecvent țesut într-o mică floare sau cușcă. Deseori, hainele au o dantelă puțină, părul este așezat frumos în valuri. Ca o regulă, întreaga imagine este alcătuită dintr-o gamă de culori, ceea ce face ca fata să fie foarte asemănătoare cu o păpușă.
  3. Un tip special - dulce lolita. Influența asupra imaginii a fost furnizată de Rococo și Shojo Manga. Sinceritatea imaginii este accentuată de panglici, dantele. Un culori pastelate, ușor de recunoscut, o combinație de alb-negru, se poartă adesea puțin. De accesorii sunt foarte populare saci și portofele, berete, cilindri.
  4. Opusul stilului anterior este întuneric lolita. În acest caz, hainele sunt predominant negre, cu adăugiri de accente colorate. Albastru, roșu sau alb pot fi folosite. Deși imaginea însăși este cam sumbră, fata încă arată drăguță și puțin copilăroasă. O caracteristică distinctivă este coafura de bivol lung și drept, vopsită în negru.

Haine de stil Lolita

Acum vom analiza exact ce ar trebui să poarte pentru a crea o astfel de imagine. Rochii în stilul Lolita sunt de genunchi, dar există versiuni mai lungi sau mai scurte. Acest lucru este valabil și pentru fuste. Pentru a face volumul de utilizare podjubniki, crinolines sau pantaloni dantelă. Rochii în stilul lui Lolita sunt decorate cu maneci și bluze, decorate cu arcuri sau panglici. În partea de sus a rochiei se face în stil victorian, foarte elegant și rafinat. Sunt utilizate și dungi, panglici, manșete. Manecile pot fi scurte sau lungi. Pentru croirea de haine în stilul lui Lolita, folosiți materiale naturale: mătase, lenjerie sau bumbac. Pe picioarele lor jucători de golf sclipici sau șosete cu dantelă. Un detaliu obligatoriu îl reprezintă coafura. Suplimentar imaginea poate fi un capac, arcuri, flori, pălării.

În perioada rece, există jachete, jachete, haine în stil Lolita. Outerwear are propriile caracteristici tăiate. Corsetul perfect de fixare a corsetului, mânecile au o curbură caracteristică cu ansamblurile din partea superioară. Fundul este compus dintr-o fusta-soare. Pe piept este o curea cu butoniere. Un guler stâlp cu guler complet și butoane mari de metal completează stilul.

Machiajul în stilul lui Lolita este discret, dar foarte atent. Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să tonifici tonul feței, dar să nu creezi un efect de mască. Culoare genelor colorate și o luciu de buze puțin. Aceasta este o opțiune pentru imaginea clasică. Dacă intenționați să creați o imagine a goticului Lolita, atunci este permisă utilizarea unui machiaj mai luminos, în principal în tonuri negre.

În plus față de îmbrăcăminte și machiaj, o caracteristică caracteristică a imaginii este "tinsel" stilizat. În mâinile fetelor Lolit există întotdeauna o carte mare, un ursuleț de pluș sau o păpușă, o umbrelă este un accesoriu foarte popular.

Stil japonez lolita 1 Stilul japonez lolita 2 Stilul japonez lolita 3
Stil japonez lolita 4 Stilul japonez lolita 5 Stil japonez lolita 6
Stil japonez lolita 7 Stilul japonez lolita 8 Stilul japonez lolita 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 15 = 16