codul oficial de îm

Majoritatea absolută a companiilor moderne acordă atenție culturii corporative. Întreaga unitate structurală este implicată în dezvoltarea identității corporative (logo-uri, publicitate, îmbrăcăminte).

În astfel de organizații, codul oficial de îmbrăcăminte al angajaților joacă un rol important. Pentru a evita inconsecvențele în apariția personalului, este elaborat un cod de îmbrăcăminte, adică reguli și recomandări privind stilul de îmbrăcăminte pentru participarea la evenimentele oficiale și cerințele privind apariția angajaților.

Stilul oficial de îmbrăcăminte pentru femei implică un costum strict al culorilor moi, această regulă se aplică la machiaj - ar trebui să fie discret.

Reguli de stil oficial și de afaceri de haine

  1. O combinație de nu mai mult de 3 culori într-un costum pentru femei.
  2. La evenimentele oficiale și negocierile de afaceri este necesar un sacou strict.
  3. Decolteu adânc inadmisibil, incizii mari, umeri goi și spate.
  4. Make-up și manichiură cu cheie redusă.
  5. Încălțăminte închise cu călcâi nu mai mult de 6 cm.
  6. Ornamente - un minim.
  7. În unele companii, sunt necesare ciorapi (chiar și în timpul verii).

Cum de a face stilul oficial al îmbrăcămintei pentru femei mai puțin plictisitor? Răspunsul este simplu - încercați să utilizați mai des diverse accesorii pentru costumul de afacere. Acest mic truc vă va permite să arătați diferit în fiecare zi.

Mai multă atenție se poate acorda feței, părului, manichiurului. Stilul oficial de îmbrăcăminte pentru fete permite bijuterii modeste pentru păr. Experimentați stilul și veți arăta elegant chiar și într-un costum gri.

Machiajul luminos în timpul zilei și manichiura potrivită vă vor conferi imaginii o finisare și o puritate netedă. Dacă aveți un gust bun și o parte a imaginației, puteți să arătați cu ușurință elegant și feminin chiar și în stilul formal.

cod oficial de îmbrăcăminte 1 stil oficial de îmbrăcăminte 2 cod oficial de îmbrăcăminte 3
stilul oficial al hainelor 4 stilul oficial al hainelor 5 stil oficial de îmbrăcăminte 6
cod oficial de îmbrăcăminte 7 stilul oficial al îmbrăcămintei 8 dress code oficial 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

9 + 1 =