Stilul spaniol în haine

Astăzi, stilul spaniol este o bluză delicată, cu un guler de jabot, fuste asimetrice cu un tren, jachete stricte dublu-breasted și accesorii elegante. Dintre acestea, cele mai populare sunt brățările masive pe care designerii recomandă să le poarte imediat cu un lot, iar ochelarii de soare în rame grele. De asemenea, atributul invariabil al stilului spaniol în îmbrăcămintea pentru femei a fost întotdeauna considerat o rochie.

Rochii în stil spaniol

In primul rand vreau sa spun ca pentru rochii de designeri stil spaniol recomanda o schema rafinata de culoare neagra si rosie, care a fost intotdeauna prezent in rochii nationale din aceasta tara.

În acest sezon rochii spaniole de zi cu zi sunt în general modele scurte și au o structură destul de simplă de tăiere. Topul este realizat conform figurii, iar fusta rochiei are forma unui clopot. Unele modele sunt completate de o bandă largă. Și datorită culorii unor astfel de modele arăta destul de festive, ceea ce vă permite să le folosiți pentru mersul cu prietenii și pentru muncă.

Alegeți o rochie de seară în stil spaniol, acordați atenție versiunii de cocktail, care este foarte asemănătoare cu modelul de dolari pentru bebeluși. Diferența este că modelele spaniole își asumă prezența ridurilor, a bibelouri și a rucsacurilor. Dacă sunteți interesat de o rochie lungă de seară, designerii recomandă să opriți alegerea modelelor cu un tren lung, expunându-le picioarele. În acest caz, trenul în sine poate fi fabricat dintr-o țesătură diferită sau chiar semi-transparentă.

Recent, este destul de popular să alegeți o rochie de mireasă în stil spaniol. Astăzi, cele mai la modă modele de nuntă spaniole sunt o rochie de sirenă, o rochie cu un umăr cu un gât dreptunghiular și un tren cu mai multe straturi cu maneci sau bibelouri. Rochii de nunta in stil spaniola pot fi combinate la moda cu flori si dantele decorative de tul, care pot fi folosite pentru botezuri.

Stilul spaniol în haine 1 Stilul spaniol în haine 2 Stilul spaniol în haine 3
Stilul spaniol în haine 4 Stilul spaniol în haine 5 Stilul spaniol în haine 6
Stilul spaniol în haine 7 Stilul spaniol în haine 8 Stilul spaniol în haine 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

9 + 1 =