În anii '60, lumea modei a aflat de o haină dreaptă fără un guler, care era destinat să devină un clasic al tuturor timpurilor. Până acum, acest model sa bucurat de o popularitate fără precedent.

Principalul punct culminant al acestei îmbrăcăminte exterioară este că, în imaginea sa, accentele luminoase pot fi făcute pe butoane, buzunare mari, contrast sau centură largă. Mai mult, chiar și fără aceste detalii, haina nu-și pierde farmecul.

Modele de un strat de tăiere directă fără guler

Ce imbina astfel de haine? Deci aceasta este o siluetă tradițională. Cu ajutorul lui vă puteți arăta mai subțire și mai tânără.

Mai întâi de toate, ar trebui să acordați atenție modelului unei haine ușoare fără guler și mâneci scurte ¾. Mai ales este potrivit pentru cei care nu sunt averse să arate lumii frumusețea mâinilor lor. Mai mult decât atât, această versiune a stilului clasic poate fi completată nu numai cu o eșarfă de lux, cu brățară, dar și cu brățări fermecătoare.

drept strat fără guler10 blana dreaptă fără guler11 drept strat fără guler12

Trebuie remarcat faptul că haina unei femei fără guler este o îmbrăcăminte destul de ușoară, pentru că este mai bine să nu fugi în vremea înghețată, dar la începutul toamnei și la sfârșitul primăverii. Din cauza faptului că este preferată de fete tinere, în lume există o cerere fără precedent pentru un strat până la genunchi. Astfel, nu puteți doar să adăugați feminitatea imaginii dvs., ci și să vă laudeți picioarele subțiri. În vremea insorită, o haină scurtă este purtătoare și, din moment ce este fără guler, gâtul va fi decorat cu un colier elegant sau cu o eșarfă.

drept strat fără guler13 drept coat fără guler14 drept strat fără guler15

O haina lunga de acest stil este preferata de doamnelor in varsta. Este întruchiparea puterii feminine de frumusețe, de reținere, de rafinament. Imaginea poate fi suplimentată cu un șurub. În plus, dacă luăm în considerare modelul unei tăieturi directe, atunci putem spune cu certitudine că va ascunde zonele problematice.

drept strat fără guler16 drept strat fără guler17 drept strat fără guler18

Cum să poarte un strat fără guler?

Componenta principală a acestor haine este un accesoriu pe gât. Este important ca el să contrasteze cu un strat. Opțiunea unei pălării în caz de vreme nefavorabilă nu este exclusă. Este important să alegeți cel care va sublinia cu succes forma persoanei, ascunzând deficiențele.

Nu va fi inutil să notați că imaginea poate fi completată cu margele mari, pandantive mari. Stilistii recomanda purtarea lor pe un strat.

Se pare minunat cu hainele acestui cazier de stil. În plus, complementul perfect - bluze cu un guler dantelă. În calitate de pantofi sunt cizme bune, pantofi, pompe și cizme înalte.

drept strat fără guler1 drept strat fără guler2 drept strat fără guler3
drept strat fără guler4 blana dreaptă fără guler5 drept strat fără guler6
drept strat fără guler7 drept strat fără guler8 drept strat fără guler9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

79 − 72 =