Sutien pentru spatele deschis

Cel mai feminin și seducător element al dulapului pentru femei a fost întotdeauna și probabil va fi o rochie. Fiecare reprezentant al sexului echitabil are în arsenalul său echipamente destinate ocaziilor speciale. Acest lucru se aplică pentru rochii cu un spate deschis. Astfel de modele transformă fetele în adevărate tentative. Bărbații nu pot privi departe de o spate goală, care atrage atenția. Cu toate acestea, un efect de asomare este furnizat numai în cazul în care lenjeria de corp este corelat corect cu rochia. Mai întâi de toate - un sutien. În acest caz, nu ar trebui să fie vizibil, deoarece fâșiile și curelele de pe spate pot strica impresia celei mai frumoase rochii. Și aceasta înseamnă că un sutien sub o rochie cu spate deschis trebuie ales cu o atenție specială!

Suport invizibil

Pentru a vă îmbrăca cu o spate deschisă arăta cel mai bine, ar trebui să știți ce sutien să-l puneți sub ea. Cea mai ușoară cale de a rezolva această problemă este evidentă - nu puteți purta deloc un sutien. Cu toate acestea, numai acele fete ale căror sani au forma ideală și nu au nevoie de nici un sprijin își pot permite acest lucru. Din păcate, nu sunt mulți dintre ei, iar restul are nevoie de un sutien pentru spatele deschis.

Ce ar trebui să fac? Desigur, puteți cumpăra sub sutienul deschis din spate cu bretele transparente, care sunt realizate din silicon. Dar este totul atât de simplu? curele de silicon sunt aproape invizibile pe corpul numai în cazul în care camera este slab luminat, sau fata, pentru a opri alegerile de pe acest sutien este o distanță bună departe de cei care se uită la ea. În caz contrar, curelele transparente atrag atenția. În primul rând, acestea sunt încă diferite de culoarea pielii. De asemenea, este necesar să se ia în considerare faptul că, după doar două sau trei utilizări, siliconul obține o nuanță gălbuie. În al doilea rând, sub greutatea sânului, curelele sunt presate în piele, lăsând benzi vizibile pe ea. În plus, în căldură, silicon, în contact cu pielea, este garantat pentru a provoca disconfort. În general, un sutien cu curele de silicon pentru o rochie cu spatele deschis nu este cea mai bună soluție.

Sutien pentru spate deschis 1 Sutien pentru spate deschis 2 Sutien pentru spate deschis 3

În cazul în care croiala rochiei nu este prea adânc, iar gâtul este format ca un guler-haltera, se potrivesc orice sutien cu bretele detașabile. Este suficient să le desfaceți din spate și să le fixați pe gât. În același timp, banda elastică cu elemente de fixare este coborâtă în jos. De asemenea, puteți deconecta o curea, aruncând a doua pe gât.

Sutien pentru spate deschis 4 Sutien pentru spate deschis 5 Sutien pentru spate deschis 6

Cum să purtați un sutien sub o rochie cu o spate deschisă la fese? Opțiunile de mai sus nu sunt potrivite, deoarece, în orice caz, se va afla în spatele căptușeală, care este situată în spatele acesteia. Elaine Kato, designer italian, a creat un model de sutien, numit "rucsac". În vânzarea largă de astfel de sutiene încă, dar sub rochii cu un gât adânc pe spate se potrivesc perfect. Razele de ras în astfel de modele sunt situate pe lamele de umăr, iar banda elastică din spate este în general absentă.

Sutien pentru spate deschis 7 Sutien pentru spate deschis 8 Sutien pentru spate deschis 9

Și metoda cea mai mare, poate, eficientă și, în același timp, inconspicuoasă de a modela pieptul este un sutien de silicon. Se compune din două pahare conectate, cu un strat adeziv special aplicat pe laturile interioare. Cu un astfel de sutien nu poate evita numai dungile de pe spate, dar, de asemenea, mări vizual sanii forma seducatoare gol, atrăgând atenția asupra zonei gâtului. Dar modelele de silicon nu sunt fără defecte. Sânii mari pe care nu-i pot ține, iar în vreme caldă din cauza umidității excesive, calichetul este pur și simplu decojit! Nu este mai bine să recurgeți la sutiene cu curele decorative, realizate sub formă de lanțuri metalice elegante sau dantelă abilă? Un astfel de sutien poate deveni un accesoriu elegant în imagine.

Sutien pentru spate deschis 10 Sutien pentru spate deschis 11 Sutien pentru spate deschis 12
Sutien pentru spate deschis 13 Sutien pentru spate deschis 14 Sutien pentru spate deschis 15
Sutien pentru spate deschis 16 Sutien pentru spate deschis 17 Sutien pentru spate deschis 18

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

79 + = 86