Swimsuit invizibil - o nouă tendință în lumea modei

În ajunul sezonului de vară, designerii se grăbesc să prezinte moda de plajă a femeilor noi. Printre varietatea de stiluri și culori, alegerea de a face nu este atât de simplă, dar numai fete curajoase, gata pentru experimente extreme. Pentru ei, designerii au creat modele care au un efect uimitor. Costumele originale, numite invizibile, pe corp sunt aproape invizibile!

Costum de baie invizibil 2017

Una dintre cele mai actuale tendințe ale sezonului de vară pentru nunți în anul 2017 a fost datorată vedetelor de la Hollywood, deși pe podiumurile de modă au fost prezentate câțiva ani mai devreme. Corpul și cămășile de bej neutru, care se îmbină cu o atingere a pielii umane, sunt adesea folosite de dansatori și gimnaste pentru a obține efectul nudității. Este timpul să bâjbâi în costume invizibile de baie pe plaje și fete curajoase care nu sunt averse pentru a impresiona pe alții. Bărbații sunt garantate că nu vor putea privi departe!

costume de baie nud 2017

Costum de baie invizibil 2017

costume de baie nud 2017

Ce inseamna invizibilitatea costumului de baie?

De mult timp oamenii de știință din întreaga lume au lucrat la crearea de țesut invizibil. Dar jocurile cu tehnologii inovatoare înalte, refracția razelor de lumină și proprietățile materialelor ultramoderne nu au fost încă încununate cu succes. În timp ce oamenii de știință puzzles, designerii oferă interpretarea lor a țesăturii cu efectul lipsei acesteia din urmă, pictura în cel mai asemănător cu culoarea nuanțelor pielii de bej. Caracteristicile acestor modele sunt:

  • adaptarea perfectă la corp;
  • utilizarea pentru coaserea unui material elastic subțire;
  • lipsa oricărui decor.

Ultima caracteristică ar trebui menționată separat. Puneți pe un costum de baie invizibil, fetele tind să creeze efectul unui corp gol, iar orice element al decorului poate distruge instantaneu această iluzie vizuală. Din acest motiv, nu trebuie să se încadreze nici marginile laterale sau pe gât, nici plasticul, inelele de legătură metalice, nici marginile, nici draperiile.

invizibil de costume de baie

Costum de baie elegant, invizibil

invizibil de costume de baie

Costume de baie în culoarea pielii

Lansat pe ecrane în bandă șaizeci "Zece" de Blake Edwards a lăsat un semn nu numai în lumea cinematografiei. Cine a jucat rolul de protagonist douăzeci și patru de actrita Bo Derek a dat naștere la o nouă tendință de a purta pentru filmarea de o scenă, un costum de baie solid, subliniind formele sale seducătoare. Actrita a fost nominalizata la „Globul de Aur“ și condensată de costume de baie bej clasat printre cele mai sexy modele. Interesul în ea nu se estompează chiar și în zilele noastre.

costum de baie

Costume de baie în culoarea pielii

costum de baie

Costum de baie bikini de costume de baie

Este deja evident că costumul de baie la modă al invizibilului, care se îmbină cu culoarea pielii, va deveni un hit pe plajă. Acest lucru înseamnă că toate femeile de modă vor trebui să uite de personalitate? Fetele nu au de ce să se îngrijoreze, deoarece modelele prezentate de designeri reflectă pe deplin cele mai fierbinți tendințe ale modei de plajă. Așa-numitul costum de baie este reprezentat în toate varietățile de stiluri:

  • Bando;
  • ștreangul;
  • chiloți la început;
  • pantaloni scurți cu talie înaltă și joasă.

Noi modele de designeri de invizibilitate decorează cu draperii mari și puțin adânci, care adaugă volumul în locurile potrivite, decupaje pictate de forme fantastice, perforații, curele largi și înguste. În același timp, culoarea îmbrăcăminții de plajă eficace rămâne neschimbată - cât mai aproape posibil de nuanța pielii, care corespunde pe deplin tendinței globale care vizează naturalețea și naturalețea. Fetele care nu sunt gata să poarte haine atât de sincere, stilistii recomanda alegerea modelelor pentru unul sau doua nuante mai inchise decat culoarea pielii.

costum de baie gol

Costum de baie bikini de costume de baie

costum de baie gol

Costum invizibil cu curele de silicon

În cazul în care un costum de baie invizibil în culoarea pielii crează iluzia unui corp gol, atunci modelele în care curelele de țesături sunt înlocuite cu silicon, sporesc acest efect uneori! Designerii durabili, elastici și în același timp complet transparenți folosesc nu numai pentru fabricarea benzilor. Alte detalii pot fi făcute din silicon:

  • curele laterale;
  • un jumper care leagă cupele.

O astfel de îmbrăcăminte pe plajă amintește de lenjerie de corp, dar fete, gata să șocheze oamenii din jur, nu se deranjează. Dezavantajele pot fi atribuite faptului că sub influența luminii solare, a apei și a contactului cu pielea, siliconul dobândește în cele din urmă o nuanță neagră gălbuie. Curelele pierdute în acest caz trebuie înlocuite cu altele noi.

modele cu curele de silicon

Costum invizibil cu curele de silicon

modele cu curele de silicon

Costum de baie invizibil - o nouă tendință a stelelor

Înălțimea sezonului de plajă nu a venit încă, iar celebritățile de renume mondial sunt deja stăpânind complet noutățile de modă de plajă. Un costum de baie corporal invizibil, o nouă tendință a sezonului, a avut timp să demonstreze și actrițe, modele și cântăreți. Orice aspect al unei celebrități dintr-un costum de baie, despre care se presupune că nu există, produce o furie. Pentru personalitățile mass-media, aceasta este o mișcare excelentă a PR, pe care Kim Kardashian, Bella Hadid și Rihanna au profitat deja.

costume de baie trend

Stele în costume de baie nud

costume de baie trend

Bella Hadid într-un costum de baie invizibil

La sfârșitul anului 2016 supermodelul Bella Hadid sa despartit de iubitul ei, care a schimbat pe Selena Gomez. Văzând concurentul foto în pantaloni scurți, fata, ale cărui sentimente pentru Abel Tesfaye încă nu sa răcit, a răspuns în natură, postați rețelele sociale imaginile în monokini negru seducatoare. Aparent, acest model ofensat nu părea suficient, deoarece câteva săptămâni mai târziu, fotografii noi au devenit un șoc pentru fanii ei. În imagini, Bella Hadid a apărut absolut goală într-un costum de baie invizibil!

costumele de baie Bella Hadid

Bella Hadid într-un costum de baie invizibil

costumele de baie Bella Hadid

Kim Kardashian într-un costum de baie invizibil

De ce costumul de baie, numit invizibil, a devenit atât de popular? Potrivit uneia dintre versiuni, strămoșul acestei tendințe este cunoscutul rapper Kanye West, care din 2015 produce linia de îmbrăcăminte pentru femei Yeezy Season. În fiecare dintre ele, ciorapi bej sunt reprezentați invariabil. Este destul de natural ca soția sa Kim Kardashian să promoveze activ creațiile unui designer începător. Ei unui tricou de culoarea pielii a fost văzut mai mult decât o dată, și dresuri bej și Kim poartă fuste și pantaloni, completând imaginea Botforte.

costum de baie Kim Kardashian

Kim Kardashian într-un costum de baie invizibil

costum de baie Kim Kardashian

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

3 + 6 =