Tatuaj garter pe picior

Jantarul piciorului este destul de frecvent în rândul femeilor. Eleganța și rafinamentul desenului pot atrage atenția și accentuează armonia picioarelor fetei. Garterul în sine nu este un tatuaj profund simbolic, dar detaliile de la care este compus, de regulă, au un înțeles special în sine. Acest tatuaj nu poate purta orice doamnă. Posesorul unor astfel de tatuaje poate fi descris ca fiind îndrăzneț, deschis și gata să fie fermecat. Pentru a alege o schiță ar trebui să fie abordată cu o gravitate deosebită, deoarece acest jartieră va rămâne cu tine pentru viață.

Ce înseamnă tatuajul sub forma unui jartieră pe picior?

Garter - aceasta face parte din garderoba intimă a unei femei care nu va lăsa indiferent nici un bărbat. Este purtat nu numai de mireasa, respectând unul dintre ritualurile de nuntă, ci și fetele care se pregătesc pentru serate romantice cu cei dragi, pentru un condiment picant sau ca parte a unui costum erotic. Acest detaliu oferă o sexualitate și o jucăușă specială. În procesul de evoluție, jartierele au devenit mai elegante. Sunt cusute din panglici de dantelă sau satin, decorate cu broderii, pietre, pietricele, margele și alte elemente decorative.

Tatuajul garterului pe picior nu are o semnificație profund filozofică sau mistică. Într-o mai mare măsură, are o semnificație estetică și accentuează caracterul unei femei. De obicei, astfel de tatuaje, cum ar fi fetele eliberate, senzuale, curajoase, gata să nu se ascundă de ea. Ideea principală a doamnei, care a ales acest tipar particular, este pusă în detalii, a căror jartieră este făcută sub forma unui desen. La urma urmei, poate fi descris nu doar ca fiind identic cu prototipul său real, ci și sub forma unui lanț, a unei panglici de note muzicale, un ornament neobișnuit. Prezența penelor, a pietrelor prețioase, a inscripțiilor și a oricăror alte elemente suplimentare este ceea ce contează. Picante speciale și chiar pericol adaugă o imagine a unui revolver sau a unui cuțit.

Cel mai adesea, datorită locației sale înalte pe picior, această cifră este ascunsă de ochii curioși. Dar chiar și în acest caz, el dă proprietarului încredere, seducție și farmec. Intriga și un mister permit oamenilor să fanteze mult, încălzind interesul lor.

Tatuaj jantar pe jos 1
Tatuaj jartiera pe picior 2
Tatuaj jartiera pe picior 3
Tatuaj jartiera pe picior 4
Tatuaj jartiera pe picior 5
Tatuaj Garter pe picior 6
Tatuaj cu jartiera pe picior 7
Tatuaj jartiera pe picior 8
Tatuaj jartiera pe picior 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 56 = 61