îmbrăcăminte termică Adidas

În sezonul rece, sportul și doar o ședere în aer liber, a căror temperatură este, de regulă, cu mult sub zero, poate deveni o adevărată tortură dacă nu vă îmbraciți în mod corespunzător în prealabil. Forma corectă de îmbrăcăminte caldă presupune mai multe straturi, iar primul strat este, de obicei, lenjeria termică de înaltă calitate, de exemplu lenjeria termică a Adidas.

Funcții de lenjerie termică

Principala funcție a lenjeriei termice este menținerea unei temperaturi confortabile a corpului și evitarea supracolării. Acest lucru se realizează prin două procese: în primul rând, încălzirea - materialele de înaltă tehnologie păstrează fiabil căldura în interior, permițând corpului să se răcească; în al doilea rând, devierea de excesul de umiditate, pentru că indiferent de cât de frig este afara, cu miscari active, corpul nostru incepe sa produca sudoare, care, în calitate de lenjerie de corp este eliminat din organism, lăsându-l uscat. La urma urmei, dacă te uzi în frig, atunci cel mai probabil va duce în mod inevitabil la răceală. Apropo, aceasta este principala diferență calitativă a lenjeriei moderne termice din materiale sintetice din seturi din bumbac sau lână. Ambele se încălzesc bine, dar odată cu îndepărtarea umidității, fibrele naturale se descurcă mult mai rău decât ultimele evoluții din industria textilă.

Există patru categorii de lenjerie de corp termică în funcție de condițiile în care acestea vor fi utilizate: mătase, medii, grele și greutate polară. Primele două categorii sunt foarte bune pentru practicarea sporturilor active - snowboard, schi, jogging, mersul pe jos, în timp ce al treilea și al patrulea sunt proiectate pentru expunerea prelungită la frig, de dormit într-un cort, de exemplu, dacă te duci de camping sau doresc să-și petreacă pescuit zi.

Îmbrăcăminte termică Adidas

Toate lenjeriile termice ale Adidas au fost dezvoltate ținând cont de cele mai recente descoperiri din domeniul conservării căldurii și îndepărtării umidității. Astfel, în kiturile lor sunt utilizate două tehnologii brevetate:

  1. CLIMAWARM ™ este un material sintetic care îndeplinește funcția de izolație termică în lenjerie termică. Fibrele sale sunt aranjate astfel încât corpul este întotdeauna suficient de cald, dar nu se supraîncălzește. De asemenea, materialul îndepărtează excesul de umiditate produs de corpul uman.
  2. FORMOTION® - tehnologie de tăiere 3D specială, cu ajutorul căreia îmbrăcămintea este așezată dens pe corp și devine literal "a doua piele".

Încălțămintea termică pentru femei Adidas este o jachetă și jambiere elastice, produse în mai multe linii. În special în valoare de lenjerie de corp menționează Adidas TechFit, care, datorită inserții speciale de material unic Powerweb- nu numai încălzindu și elimină transpirația, dar, de asemenea, generează cadrul muscular corect.

îmbrăcăminte termică Adidas1 îmbrăcăminte termică Adidas2 îmbrăcăminte termică Adidas3
îmbrăcăminte termică Adidas4 îmbrăcăminte termică Adidas5 îmbrăcăminte termică Adidas6
îmbrăcăminte termică Adidas7 îmbrăcăminte termică Adidas8 îmbrăcăminte termică Adidas9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

18 − 11 =