Tocurile tricotate se referă la ceea ce numesc mulți cei fără vârstă și care nu au ieșit din clasicul modei. Cu acest accesoriu, gâtul poate fi prelungit vizual sau scurtat. În plus, pentru astăzi există o mare varietate de astfel de gulere și, în primul rând, toate diferă în ornamentare, textura împerecherii și, de asemenea, în model.

Tipuri de bază de guler tricotat

 1. jug. Acest tip de guler tricotat seamănă cu o eșarfă. Pentru a arăta la modă, poate fi purtat sub formă de buclă, un rollercoaster sau furat. Merită menționat faptul că nu există recomandări stricte în această privință.
 2. tricotate10 tricotate11 tricotate12
 3. apache. Un guler larg deschis poate fi găsit într-o cămașă, jachetă, cardigan, blană, bluză, pulover. Un strat cu un astfel de guler ascunde în mod ideal o bustură mică și, de asemenea, aliniază proporțiile figurii.
 4. tricotate13 tricotate14 tricotate15
 5. engleză. În majoritatea cazurilor, un astfel de guler tricotat este creat pentru haine, rochii, jachete, cu care porțile arată neobișnuit și elegant. Trăsătura sa distinctivă este îndoiturile, care sunt partea de jos a gulerului. Cel mai interesant este faptul că el adâncește vizibil decupajul.
 6. tricotate16 tricotate17 coliere tricotate18
 7. șipcă. Inițial, acest guler a fost creat exclusiv pentru îmbrăcămintea bărbaților. Dar astăzi decorați multe bluze elegante, rochii de fete, cămăși. Mai mult decât atât, sunt create coliere tricotate deasupra sau detașabile.
 8. tricotate19 tricotate20 tricotate21
 9. jabou. Întruparea stilului strict, luxului regal - acesta este modul în care puteți descrie acest tip de guler. Este de remarcat faptul că, pentru prima dată, costumele cu brioșă au apărut în Europa în secolul al XVII-lea tocmai în rândul francezilor, de unde și-a luat numele. Cel mai interesant lucru este că, la acel moment, hainele cu această decorare erau considerate un semn al bogăției și al măreției.
 10. tricotate22 tricotate23 tricotate24
 11. dantelat. Dacă tipurile de gulere de mai sus pot fi create cu ușurință cu ajutorul spițelor, atunci această frumusețe este exclusiv croșetată. În plus, poarta va servi ca ornament pentru îmbrăcăminte.
 12. tricotate1 tricotate2 tricotate3
  tricotate4 tricotate5 tricotate6
  tricotate7 tricotate8 tricotate9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

35 − 30 =