Tricotate ciorapi

Ciorapi și costumele sunt purtate acum nu numai pentru a se proteja de frig, ci mai mult pentru frumusețe și stil. Tricoturile tricotate în acest sezon se află la vârful popularității lor. Prin urmare, puteți achiziționa în siguranță modele calde și la modă cu modele și modele originale și defilează de-a lungul străzilor orașului.

Street Style - Ciorapi pentru femei tricotate

Cele mai avansate femei de moda s-au împodobit cu mult în chilotul elegant. Ele se aseamănă cu ceva între cele care au fost purtate în copilărie și ciorapi vechi în care bunicile noastre au împodobit. Care sunt aceste ciorapi tricotate numite? Numele lor este jambiere. Un alt mod în care se numește golf. Acum sunt fericiți să fie adolescenți și iubitori de aspect extravagant. Cel mai adesea sunt purtați cu o fustă sau pantaloni scurți. De pantofi, desigur, cele mai potrivite cizme.

Ciorapii tricotate pot fi cele mai diverse: scurte, lungi sau cu genunchi. În același timp, ele sunt decorate cu tot felul de ornamente și țesături originale. Îmbrăcăminții croșetați mai ușor și romantic. Pot exista modele cu țesătură deschisă sau chiar cu găuri uriașe. Totul depinde de stil și preferințe.

Puteți purta astfel de ciorapi, deși pe tot parcursul anului. Pentru perioada rece, bineînțeles, ciorapii calde tricotate pe care mulți femei le poartă pe chilotul obișnuit sunt cele mai bune. Crede-mă, în această rochie, nici frigul, nici zăpada nu sunt teribile. Pentru vara și primăvara, puteți cumpăra modele subțiri de bumbac care vor da imaginii unicitatea și stilul retro de lumină.

Culoare la modă și țesătură la modă

Dacă ne uităm la legarea ghearelor, atunci există o varietate. Există modele dintr-o cârpă densă, plată, cu panglici și modele. Desigur, cele mai atractive sunt ciorapi tricotate, care în mod ideal completează rochia scurtă, oferind imaginii o inocență timidă.

Printre gama de culori se pot identifica câteva dintre cele mai populare modele:

  1. Ciorapi tricotate albe. Arată foarte afectuos și romantic. Perfect potrivită pentru crearea imaginii unei fetițe. Sunt adesea purtați cu o fustă scurtă și pantofi bruște. Foarte frumos aspect ciorapi ciorapi albi tricotate cu un model original, de exemplu, un fluture sau o abstractizare.
  2. Ciorapi negri tricotate. Această opțiune nu pare prea inteligentă, dar se potrivește perfect pentru orice echipament. Trebuie remarcat faptul că, cu ajutorul acestor gafe, puteți obține efectul cizmelor înalte.
  3. Ciorapi din tricot gri. Foarte frumos și destul de popular în acest an de culoare. Mulți fashionistas sunt bucuroși să aleagă doar astfel de ciorapi. În acest caz, sunt decorate cu romburi, panglici și nasturi.
  4. Ciorapi cravate tricotate. Un accesoriu elegant, elegant, care va reîmprospăta cu siguranță imaginea și va face un pic cam încremenit și elegant.
  5. Ciorapi cu ornamente scandinave. Probabil, aceste ciorapi cu ajutorul modelului scandinav au devenit cele mai populare decât celelalte. Căprioarele mici și fulgii de zăpadă sunt un fel de tendință care apare aproape peste tot. Prin urmare, dacă nu aveți astfel de ciorapi, atunci trebuie să le cumpărați urgent.

Cu ce ​​să purtați ciorapi tricotate?

Șosetele tricotate sunt cele mai bune pentru stilul stradal. Cel mai adesea ele sunt combinate cu pantaloni scurți și pantofi grosieri. Puteți purta astfel de ciorapi cu fuste și cu rochii. În acest caz, este mai bine să puneți un cardigan tricotat sau o jachetă în jos. Bine pentru imaginea potrivită și jachetele, care ar trebui purtate cu mâneci ascunse. Șosetele tricotate pentru genunchi pot fi purtate peste ciorapi în perioada rece și fără ele în sezonul cald. Pantofii ar trebui să aibă întotdeauna un vârf și un toc închis.

Ciorapi tricotate 1 Ciorapi tricotate 2 Ciorapi tricotate 3
Ciorapi tricotate 4 Ciorapi tricotate 5 Ciorapi tricotate 6
Ciorapi tricotate 7 Ciorapi tricotate 8 Ciorapi tricotate 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

1 + 2 =