Tricou cu dantelă

Lace este întruchiparea rafinamentului și a eleganței, așa că apelează la un număr imens de designeri de modă din întreaga lume. Orice îmbrăcăminte, decorată cu dantelă, oferă imaginii proprietarului său un farmec unic și un farmec feminin, deci astăzi sunt deosebit de populare în cazul fetelor și femeilor de diferite vârste.

Un lucru de dantelă nu trebuie neapărat să aibă o tăietură complicată. Uneori chiar și cel mai simplu tricou, decorat în acest fel, devine o bucată preferată de haine de femeie de modă și este inclus în cele mai elegante și casual arcuri.

Cu ce ​​să poarte un tampon cu dantelă?

Alegeți articole care vor arăta bine cu un tricou cu dantelă pe curele, este destul de simplu. Între timp, există o regulă strictă, care trebuie neapărat să fie respectată în timp ce purtați un astfel de lucru. Deci, dacă alegerea dvs. a căzut pe o vestă de dantelă care dezvăluie deliciile corpului unei femei, ea trebuie să fie purtată deasupra unui sutien de aceeași culoare ca țesătura principală. În cazul în care tricoul dvs. este doar ușor decorat cu dantelă, dar practic este fabricat din material opac, această regulă nu se aplică la acesta.

În ceea ce privește partea de jos, puteți combina tricouri cu dantelă cu o gamă largă de articole de garderobă. Acestea pot fi fuste de diferite stiluri și lungimi, produse de blugi, în special, astăzi populare skinnels și scurte scurt, pantaloni din piele și piele de căprioară și așa mai departe.

Dacă tricoul cu dantelă are o lungime suficientă, acesta poate fi purtat chiar și cu chilotul sau jambierele obișnuite din nailon. Adevărat, această combinație este potrivită doar pentru fetele care se pot lăuda cu picioarele perfect subțiri.

Trebuie remarcat faptul că astfel de cămăși din diferite materiale pot servi drept bază pentru crearea de imagini de zi cu zi, de afaceri sau romantice. Deci, Satin tricou cu dantelă combinate cu o fusta creion sau pantaloni stricte pot accentua feminitatea si eleganta doamnelor, dar să nu perturbe codul vestimentar de birou. Dacă purtați acest lucru cu o fustă pentru genunchi, veți avea o imagine blândă care este ideală pentru o întâlnire romantică cu cea iubită.

Tricourile tricotate cu dantelă, în contrast, pot fi folosite numai pentru a crea arcuri de zi cu zi. În acest caz, ele sunt cel mai bine combinate cu blugi sau pantaloni scurți din denim și alte materiale.

Tricou cu dantelă 1
Tricou cu dantelă 2
Tricou cu dantelă 3
Tricou cu dantelă 4
Tricou cu dantelă 5
Tricou cu dantelă 6
Tricou cu dantelă 7
Tricou cu dantelă 8
Tricou cu dantelă 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

67 − = 61