Tricou neagră neagră

Istoria fustei neagră a unui design magnific datează de la mijlocul secolului al XX-lea, când a fost introdusă pentru prima dată în colecția sa de Christian Dior. Foarte popular este o fustă neagră pufoasă, cu o talie exagerată - se potrivește perfect fetelor care doresc să sublinieze subtilitățile sau să crească vizual zona coapselor. Și culoarea neagră face ca acest dulap să fie un element elegant al imaginii pentru orice ieșire.

Cu ce ​​să purtați o fustă neagră pufoasă?

Designerii sunt, de asemenea, foarte apreciați de fuste luxuriante, atât de multe colecții reprezintă o varietate de opțiuni pentru combinația lor:

  1. Din cauza creării unui fund volumetric, legătura superioară trebuie să fie întotdeauna subțire. De exemplu, folosiți un fir de mătase ușor sau o creion pentru o imagine. Dacă este în aer liber, puteți purta un pulover cald de dimensiuni medii.
  2. De accesorii, puteți folosi o curea de contrast - care se potrivește perfect unei fuste negre pufoase, accentuând și mai mult talia. O eșarfă de mătase ușoară în jurul gâtului va adăuga o imagine de dragoste și lipsă de greutate. Pentru o fustă scurtă, este necesar să folosiți jambiere înalte.
  3. De asemenea, cu o fustă neagră pufoasă - scurte sau lungi - blugi sau jachete de piele arata grozav, în special scurt. Ele adaugă o senzație de liniște alături.
  4. De la pantofi, este permis să se utilizeze ambele pantofi pe călcâi și fără el, dacă lungimea picioarelor este suficientă pentru a nu arăta ca un "tort de smântână".
  5. Punga pentru o astfel de fustă ar trebui să fie mică, deoarece accentul este în partea de jos a imaginii. Prin urmare, este mai bine să luați un ton de ambreiaj pentru unul dintre accesorii.

Lush stilisti fusta neagra sfatuiesc o fete foarte subțire și delicate. Pyshnogrudny fashionistas, dimpotrivă, dintr-o formă de volum umflat este întotdeauna descurajată, pentru că există o oportunitate de a arăta ca o păpușă de cuibărit: un volum de sus și un volum de fund.

Tricou neagră neagră 1 Tricou neagră neagră 2 Tricou neagră neagră 3
Tricou neagră neagră 4 Tricou neagră neagră 5 Tricou neagră neagră 6
Tricou neagră neagră 7 Tricou neagră neagră 8 Tricou neagră neagră 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 3 = 6